Președintele clubului Atletico Madrid, cuprins de nostalgie: M-aş bucura să-i văd din nou în LaLiga pe Messi şi pe Ronaldo
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Preşedintele clubului Atletico Madrid, Enrique Cerezo, spune că s-ar bucura să-i vadă din nou confruntându-se în La Liga pe Leo Messi şi Cristiano Ronaldo, înainte ca cei doi să-şi încheie activitatea competiţională, scrie DPA.

Există speculaţii tot mai intense în ultimul timp privind o posibilă revenire a lui Messi (PSG) la FC Barcelona, unde a petrecut 21 de ani, înainte să se transfere, în iulie 2021, la gruparea pariziană. Argentinianul, în vârstă de 35 de ani, va fi jucător liber de contract din această vară.

Cristiano Ronaldo s-a bucurat de nouă sezoane pline de trofee cucerite la Real Madrid, înainte de a pleca la Juventus Torino, apoi la Manchester United, iar acum la Al-Nassr.

Deşi s-a vorbit puţin despre întoarcerea lui Ronaldo (38 ani) în La Liga, Cerezo crede că o eventuală revenire a celor doi în campionatul Spaniei ar fi de folos primei ligi.

"Mi s-ar părea fantastic dacă Messi s-ar întoarce în La Liga, la fel şi Cristiano Ronaldo. Amândoi joacă încă foarte bine, ar fi ceva fantastic", a spus Cerezo.

Atletico Madrid este pe locul 3 în La Liga după 30 de etape, cu 60 de puncte, pierzând cu 1-0 meciul de duminică, cu liderul FC Barcelona, scrie Agerpres.

FC Barcelona nu crede că Javier Tebas va bloca revenirea lui Messi

Preşedintele ligii spaniole de fotbal, Javier Tebas, ar face o acţiune foarte stupidă dacă o va împiedica pe FC Barcelona să-l readucă pe Lionel Messi, conform declaraţiei lui Juli Guiu, vicepreşedinte de marketing al clubului catalan, transmite DPA.

Reacţia oficialului catalan intervine la o zi după ce Javier Tebas a spus că nu va modifica regulile privind fair play-ul financiar pentru a înlesni o asemenea mutare.

Tebas aşteaptă un plan de fezabilitate al lui Barcelona pentru viitorul sezon şi speră că vor avea loc plecările necesare pentru a-i face loc lui Messi.

Fără îndoială, este încă fotbalistul numărul unu din lume. Este clar că revenirea lui ar fi pozitivă în lumea marketingului, dar asta nu înseamnă că se va întoarce. Desigur că ar fi o mutare foarte stupidă dacă nu vom fi ajutaţi ca acest acord să aibă loc, a spus Guiu pentru RAC 1.

Messi a marcat 672 goluri în 780 meciuri pentru Barcelona, dar a plecat la PSG în 2021 din cauza faptului că restricţiile financiare au împiedicat clubul catalan să-i ofere un contract nou.

La PSG, Messi a marcat 31 de goluri în 69 de partide, fără a deveni idolul dorit de Paris, în principal din cauza eşecurilor suferite în Liga Campionilor.

Miercuri, cotidianul catalan El Mundo Deportivo a afirmat că FC Barcelona are intenţia fermă de a-l recupera pe Leo Messi în vară, cu o ofertă de contract pe două sezoane.

Al-Hilal îi oferă un salariu de 400 de milioane de euro pe an lui Messi, potrivit unor surse

Clubul Al-Hilal i-a propus lui Lionel Messi cel mai mare salariu din istoria fotbalului, de 400 de milioane de euro pe an, pentru a-l convinge pe starul argentinian să evolueze în campionatul Arabiei Saudite, informează ziarul Marca, citând diverse surse.

"Messi a primit 'mama tuturor ofertelor'", titrează publicaţia spaniolă, care anunţase deja de mai multe luni interesul lui Al-Hilal, cel mai prestigios club din Arabia Saudită, faţă de căpitanul selecţionatei Argentinei, noua campioană a lumii.

Dacă va accepta oferta clubului Al-Hilal, Messi va avea ocazia să joace împotriva marelui său rival portughez Cristiano Ronaldo, care evoluează în prezent la formaţia saudită Al-Nassr, în baza unui contract estimat la 200 de milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel