Președintele CJ Caraș-Severin, Romeo Dunca, pilot de elicopter pentru Leo Magnatu și mireasa lui la nunta unde au cântat Minune, Guță și Salam - Video
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 12 aug 2022, 11:16
WhatsApp
Președintele CJ Caraș Severin, Romeo Dunca, pilot de elicopter pentru Leo Magnatu și mireasa lui la nunta unde au cântat cu Minune, Guță și Salam - Captură video Leo Magnatu Facebook
Președintele CJ Caraș Severin, Romeo Dunca, pilot de elicopter pentru Leo Magnatu și mireasa lui la nunta unde au cântat cu Minune, Guță și Salam - Captură video Leo Magnatu Facebook
Alături de Adrian Minune, Nicolae Guță și Florin Salam, președintele Consiliului Județean Caraș- Severin, Romeo Dunca, a jucat un rol extrem de important la nunta opulentă a unui cuplu de tineri din Bocșa.

Celebrul Petrică de la Bocșa a organizat pentru fiul său Leo Magnatu și cea care i-a devenit soție, Izabela, o nuntă de 10 stele, după cum au spus-o chiar celebrii maneliști Salam și Adrian Minune.

Hainele de zeci de mii de euro, o adevărată colecție de mașini exclusiviste, băuturile și mâncărurile dintre cele mai alese, selecționata maneliștilor și un tort reprezentând un castel reprodus după cel din Bocșa, în care își are reședința familia mirelui, sunt doar câteva dintre lucrurile care  i-au lăsat pe toți cu gura căscată.

Dar poate cea mai mare aroganță pe care și-au etalat-o mirii a fost angajarea președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, omul care ocupă cea mai importantă funcție în județ, pe post de pilot, scrie Expres de Banat.

VIDEO

Romeo Dunca, la manșa elicopterului, a venit la Bocșa după tinerii însurăței și după alți câțiva invitați de seamă. I-a luat cu elicopterul, a dat un survol deasupra palatului lui Petrică, apoi i-a condus până în fața restaurantului din Reșița unde a fost organizată marea petrecere.

O astfel de aroganță, să-l angajezi pe șeful județului, pe milionarul de la Timișoara, pe post de air taxi pilot trebuia neapărat imortalizată. Astfel, călătoria a fost transmisă live. „Direct el în persoană, Dunca Romeo, multimilionarul, ne plimbă cu elicopterul! Elicopter din ăla mare, cu bani mulți!”, a dezvăluit mirele urmăritorilor de pe Facebook numele celebrului pilot al elicopterului care valorează 3 milioane de euro.

Așadar, o nuntă cum nu s-a prea mai văzut prin Banat. Cât despre președintele Dunca… banii pe care îi câștigă la Consiliul Județean nu-i ajung probabil nici să facă un plin la elicopter. S-a plâns în mai multe rânduri că pleacă dimineața acasă cu mai mulți bani decât se întoarce seara, că afacerile de pe munte nu-i merg atât de bine pe cât se crede și din acest motiv orice leu este binevenit, mai amintește sursa citată.

Cum a explicat Romeo Dunca 

„Pe una din rudele mirilor o cunosc de mult timp. Am scăpat cândva o promisiune să fiu alături de tânăra familie la acest eveniment. Sunt președintele tuturor cetățenilor din Caraș-Severin, fie ei romi, maghiari sași sau români. Așadar ce dovadă de egalitate în aprecieri decât să fi alături de o tânără familie la început de drum. Cât despre bani, mai sunt și oameni care fac lucruri neplătiți. Ca de exemplu eu în aceasta situație. Dar, e adevărat, Bocșa și comunitatea de acolo votează din obișnuință și de obicei cu opoziția. Acest moment a fost unul prielnic pentru a arata că eu sunt alături de toți. Chiar dacă în ultimii 2 ani nu țin minte să mai fi fost la nunta nimănui în acest mod.”, a explicat președintele Dunca rolul jucat la nunta regală din Banat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?