Președintele Camerei de Comerț Dâmbovița, către președintele CJ: Felicitări Corneliu Ștefan
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț Dâmbovița,  are o postare pe pagina de Facebook în care arată efortul depus de președintele PSD al CJ, Corneliu Ștefan, de a reda circulației tronsonul din DJ714 distrus de viiturile din lunile iulie și august, astfel încât circulația prin Cheile Tătarului să fie reluată.

"Cheile Tătarului. O muncă susținută, cu o echipă a Lucrări Drumuri Poduri Dâmbovița extrem de talentată a făcut să avem accesul refăcut prin DJ714, Cheile Tătarului după dezastrul viiturilor din iulie și august.

De regulă nu-mi place să laud, mai ales persoanele aflate în funcții de conducere alese. Părerea mea este aceea că dacă vrei să fii ales Președinte la Consiliul Județean Dâmbovița, ești obligat să faci lucruri bune pentru dâmbovițeni.

Numai că, în ultimii 20 de ani am văzut 8 (opt) ‘președinți’ de județ. Toți promiteau la început că sprijină dezvoltarea Stațiunii. Toți!

După care, unul spunea că “brazii nu votează”, altul că “zero voturi la Peștera, = zero investiții publice”.

Pe când unii doar au mimat dorința pentru construirea unui pol turistic montan, alții, care chiar au făcut ceva real și pentru asta, le mulțumesc.

Spuneam că nu-mi place să laud dar, sunt obligat de realitatea constatată astăzi în Cheile Tătarului să fac o excepție. Felicitări Corneliu Stefan!

DJ714, la intrarea în Cheile Tătarului, după ce a fost refăcut  Foto: Facebook Valentin Calcan

Mi-ai promis în dimineața de după dezastrul viiturii că nu ne vei lăsa, că până în octombrie drumul va fi refăcut cu sau fără sprijin guvernamental.

Le-am transmis tuturor vorbele tale dar, spun acum, am fost cu toții destul de sceptici! Ai promis! Ai făcut! Fără sprijin guvernamental… Felicitări!

PS: nicio veste bună nu rămâne nepedepsită. Nici anul acesta nu-i vom avea asfaltați pe cei 5km de drum Bolboci-Cheile Tătarului din cauza … altor contestații (a 4-a rundă).

Uite așa-și bat joc unii de viața noastră!", este postarea președintelul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel