Data publicării:

Președintele Băsescu: Dan Diaconescu este o caricatură de politician

Autor: DCNews Team | Categorie: Politica
WhatsApp

La intervenția de miercuri seara de la B1TV, Traian Basescu s-a referit și la relația pe care PDL o are cu UNPR. În perspectiva următoarei campanii electorale, UNPR poate fi considerat un partid "cu potenţial". Pe de altă parte, şeful statului vede în Dan Diaconescu, prin încercarea sa disperată de a-şi constitui un partid, "o caricatură de politician".

Președintele a apreciat că UNPR se bucură de prezenţa unor politicieni "de calibru ridicat".

"UNPR e un partid cu potenţial în următoarea campanie electorală. Cred că vor avea potenţial de a intra în Parlament. Au câţiva politicieni de calibru ridicat: Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu. Cred că vor face faţă pe bătălia politică. Gabriel Oprea a reuşit să strângă în jurul lui structurile rezerviştilor militari. Sârbu are legături foarte bune în zona sindicală", spune şeful statului.

Cât despre eforturile lui Dan Diaconescu de a constitui un partid, Băsescu a spus, râzând: "Ăla e un soi de caricatură şi de partid, şi de politician. Ca jurnalist, e treaba lui... Dacă el crede că aşa se fac voturi cu 'Veniţi, vă dau 20.000 sau mobilă...'"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel