Președintele Africii de Sud se luptă cu masca de față. Imagini VIRALE - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Preşedintele Africii de Sud, Cyril Ramaphosa, a devenit ținta ironiilor pe internet, după ce a încercat să-și pună o mască de protecție de față direct pe ochi.

Preşedintele Cyril Ramaphosa a susținut o conferință de presă televizată, în care i-a îndemnat pe oameni să se protejeze de coronavirus purtând mască. Înainte de a deveni viral, șeful statului a încercat să le arate oamenilor cum să folosească o astfel de mască, dar nu a reușit, având mai multe încercări eșuate de a-și pune masca pe față. Cyril Ramaphosa a reușit, în schimb, să își pună masca pe ochi, scrie dailymail.co.uk.

Rețelele de socializare s-au umplut cu glume la adresa președintelui Africii de Sud, care a reușit, fără să vrea, să devină ținta ironiilor. 

Internauții au început să folosească hashtag-uri precum #MaskOnChallenge și #CyrilMaskChallenge.

Reacția președintelui nu a întârziat să apară

Vineri, președintele a răspuns comentariilor din social media: „Ei, bine, pentru aceia dintre voi care râdeau de mine ieri (n.r - joi), o să deschid un canal TV unde oamenii mă vor învăța cum se pune corect o mască. Deci, vă puteți înscrie".

Un utilizator de Twitter a postat: „Eu și familia mea am râs. Nu cred că domnul președinte se va supăra puțin pe provocarea #MaskOnChallenge. Haideți să râdem puțin".




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel