Presa spaniolă, sigură că Real Madrid poate întoarce rezultatul din semifinala cu City
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie creată de Simon Reza, de la Pexels
Fotografie creată de Simon Reza, de la Pexels
Presa din Spania este sigură că Real Madrid nu a pierdut calificarea în finala Ligii Campionilor, deşi a fost învinsă în prima manşă a semifinalelor, de Manchester City. 

Cotidianele sportive spaniole sunt entuziaste după victoria echipei Manchester City în faţa lui Real Madrid (4-3), marţi, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, şi aşteaptă cu nerăbdare returul, considerând că "Bernabeu va avea ultimul cuvânt", relatează cotidianul L'Equipe.

"Miracol după miracol", este sentimentul afişat de Marca. Pentru cotidianul spaniol, "Real a plecat în viaţă de la Manchester şi stadionul Bernabeu va avea ultimul cuvânt".

"Karim Benzema continuă să scrie istorie cu Real", scria, la rândul său jurnalistul Pablo Polo, în articolul intitulat "O panenka şi un alt recital".

"Vom avea nevoie de suporterii noştri mai mult ca niciodată. Vom face un truc magic", a titrat cotidianul sportiv AS.

"Madrid o aşteaptă pe City pe teritoriul său"



Jurnalul madrilen a îndemnat la o mobilizare generală miercurea viitoare pe stadionul lui Real Madrid: "Bernabeu va avea de lucru". "Madrid o aşteaptă pe City pe teritoriul său, pentru marele retur pe un stadion unde nimeni nu este la adăpost de a fi zdrobit", a scris jurnalistul Luis Nieto în cronica sa.

La Barcelona, publicaţiile de miercuri dimineaţă au fost împărţite, unele insistând asupra subiectului prelungirii contractului lui Ronald Araujo cu Barca până în 2026.

"Real este încă în viaţă", titra, în schimb, publicaţia Sport, în timp ce El Mundo Deportivo a adăugat că "într-o semifinală nebună, Manchester City a scufundat-o pe Real, care însă a ştiut să supravieţuiască".

Manchester City a învins-o pe Real Madrid cu scorul de 4-3 (2-1), marţi seara, pe teren propriu, într-un meci din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal la fotbal.

City s-a impus la limită la capătul unui meci superb, în care a dominat-o clar pe Real Madrid, însă echipa spaniolă a replicat cu un pragmatism deosebit. Kevin De Bruyne (2), Gabriel Jesus (11), Phil Foden (53), Bernardo Silva (74) au marcat golurile formaţiei antrenate de Pep Guardiola, iar pentru madrileni au înscris Karim Benzema (33, 82 - penalty) şi Vinicius Junior (55).

Meciul retur va avea loc pe 4 mai, în capitala Spaniei, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel