Presa lui Biden CENZUREAZĂ dezvăluirile FBI
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Joe Biden
Joe Biden
O televiziune care este pro Joe Biden în campania electorală a preferat să nu difuzeze conferința de presă a FBI-ului privitoare la imixtiunea electorală a Rusiei și Chinei.

În timp ce Fox News și MSNBC au difuzat conferința de presă a directorului de informații naționale, John Ratcliffe și directorul FBI, Christopher Wray, despre tentativele Iranului și Rusiei de a propaga haosul și dezinformarea în alegerile prezidențiale din 2020, CNN, televiziunea care l-a legat pe Donald Trump de Federația Rusă, a refuzat să prezinte informații de la conferința de presă.

De asemenea, săptămâna trecută, rețeaua anti-Trump a evitat audierea de confirmare la Curtea Supremă a judecătorului Amy Coney Barrett, prioritizând pe candidatul la vicepreședinția democratică, Kamala Harris, care face parte din Comitetul judiciar al Senatului.

Iranienii nu îl mai vor președinte pe Trump

În timpul conferinței de presă de miercuri seară, Ratcliffe a informat publicul că Iranul și Rusia au întreprins acțiuni pentru a influența opiniile alegătorilor. El a menționat că informațiile de înregistrare pe care le-au obținut ar putea fi folosite pentru a deruta alegătorii. Interferența iraniană descoperită a fost concepută pentru a incita tulburările sociale și a dăuna președintelui Trump.

"Aceste date pot fi folosite de actori străini pentru a încerca să comunice informații false alegătorilor înregistrați. Vor să semene haos și vă vor submina încrederea în democrația americană", a spus el. „În acest scop, am văzut deja Iranul trimițând e-mailuri falsificate, concepute pentru a intimida alegătorii, a incita la tulburări sociale și a-l afecta pe președintele Trump. Este posibil să fi văzut unele rapoarte despre acest lucru în ultimele 24 de ore sau poate că ați fi fost chiar unul dintre destinatari dintre aceste e-mailuri", informează FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel