Presa americană: Cocoșii de luptă de la ferma fiicei Regelui Mihai erau drogați
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
Irina Walker
Irina Walker

Noi dezvăluiri ies la iveală în cazul fiicei Regelui Mihai, prinţesa Irina Walker, acuzată că a organizat pariuri şi lupte ilegale de cocoşi. Potrivit presei americane, într-una dintre locaţiile grupării, poliţiştii au descoperit droguri de mare risc ce erau administrate cocoşilor pentru a deveni mai agresivi.

 A treia fiică a regelui Mihai și a cincea în ordinea succesiunii la tronul României, principesa Irina Walker a fost arestată în SUA, în luna august, pentru că, împreună cu soţul său, John Wesley, a organizat lupte ilegale de cocoşi. Subiectul a atras atenţia presei, care a scos la iveală detalii incredibile despre acest caz, scrie Ring.

 Surse din poliţie, citate de un post de televiziune local, spun că acţiunea care a dus la destructurarea reţelei a durat doi ani. De asemenea, agenţii sub acoperire au descoperit că păsările folosite în lupte erau crecute şi antrenate la o fermă unde au fost găsite cocaină şi metamfetamină, substanţe care, potrivit anchetatorilor erau date cocoşilor pentru a-i face mai agresivi.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel