Preotul Cătălin Moroșan, care ar fi consumat o substanță chimică, a murit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Preotul Cătălin Moroșan, care ar fi consumat o substanță chimică, a murit. Sursa foto: facebook/Mihaela Morosan
Preotul Cătălin Moroșan, care ar fi consumat o substanță chimică, a murit. Sursa foto: facebook/Mihaela Morosan
Preotul Cătălin Moroșan din Constanța, care ar fi consumat o substanță chimică la începutul lunii februarie, a decedat în cursul zilei de miercuri. 

Bărbatul era internat la Spitalul Județean, cauza fiind ingerarea unei substanțe chimice. Preotul Cătălin Moroșan a fost internat în stare gravă, în noaptea de 27 ianuarie, pe secția de ATI a Spitalului Clinic Județean Constanța. Cauza a fost ingerarea unei „substanțe necunoscute“, sursele noastre susținând însă că este vorba despre alcool metilic sau antigel și că preotul aflându-se la acel moment în comă profundă. Iată că la o lună distanță preotul a decedat la Spitalul Județean Constanța, scrie Replica de Constanța.

Soția preotului Cătălin Moroșan vrea să-și transfere soțul a vrut să-ți transfere soțul la un spital din  București, dar nu a fost lăsată de medici. "Încercăm de 3 zile să facem transferul la un Spital de Specialitate din București al soțului meu Pr. Moroșan Cătălin dar ne luptăm cu morile de vânt,  avem piedici la transfer. Este dreptul meu și lupt pentru el dar Spitalul Județean de Urgență Constanța nu mi-l oferă. Rog să fie distribuită postarea mea", scria Mihaela Moroșanu.

Medic, după acuzațiile soției preotului internat la ATI: E incalificabil gestul de a face acuzații mincinoase. S-au făcut făcut eforturi supraomenești să-i salveze viața

Preotul s-a născut la Suceava, într-o comună de lângă orașul Gura Humorului. După finalizarea seminarului teologic, și-a continuat studiile în cadrul Facultății de Teologie de la Universitatea Ovidius.

La vârsta de 26 de ani, Cătălin Moroșan a fost hirotonit ca preot, urmând ca în 2020 să fie numit paroh al Bisericii Sfântul Arhidiacon Ștefan, lăcaș nefinalizat și care dispunea deja de alți patru preoți slujitori.

Preotul Cătălin Moroșan, în stare gravă. Teodosie, răspuns după ce a fost acuzat că nu se implică în transferul preotului la un spital din București

Și anul 2021 a fost unul prosper pentru preotul Moroșan, acesta fiind numit administrator al societății comerciale „Centrul de diagnostic și tratament recuperator Sfânta Elena de la Mare SRL”, care este amplasat în aproprierea mănăstirii cu același nume din Costinești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel