Premierul şi-a făcut publică adresa personală de email. Vezi aici cum poţi să trimiţi un mesaj lui Emil Boc
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
boc-ipad-cgi-prima-stire.preview
boc-ipad-cgi-prima-stire.preview

Premierul a intrat în comunitatea internauţilor, acesta dând publicităţii adresa de email:  [email protected], arătând că adresa este folosită doar pentru comunicări în interes public.

Premierul Boc a declarat că nu este îngrijorat că tableta sa iPad îi poate crea probleme de securitate, susţinând că nu foloseşte decât date publice care nu prezintă pericol pentru siguranţa naţională.

Într-o conferinţă de presă susţinută, miercuri, la Palatul Victoria, şeful Guvernului a fost întrebat de jurnalişti dacă a aflat de discuţiile din Statele Unite privind securitatea tabletelor PC şi dacă este îngrijorat de această situaţie. Premierul a răspuns însă că nu are motive de îngrijorare, deoarece datele pe care le utilizează sunt publice.

"Datele mele pe care le am pe tabletă sunt date publice, aşa că nu prezintă pericol pentru siguranţa naţională. Din acest punct de vedere, pot să utilizez fără niciun fel de problemă tableta, iar căsuţa poştală este o căsuţă utilizată pentru a comunica în interes public", a spus Boc.

Întrebat de presă care este adresa sa de e-mail, Boc a răspuns: [email protected].  "Sigur că toate aceste instrumente de comunicare sunt utilizate doar în interes public", a adăugat Boc.

Surse apropiate premierului au declarat, la sfârşitul anului trecut, pentru Mediafax, că premierul Emil Boc şi-a achiziţionat o tabletă iPad, pe care o foloseşte pentru a se documenta atât la biroul de la Palatul Victoria, cât şi pentru a pregăti răspunsurile la conferinţele de presă sau la discursurile din Parlament. El şi-a achiziţionat echipamentul după ce, aflat în Statele Unite, a vizitat un magazin Apple.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel