Premierul Marcel Ciolacu, vizită oficială în Bavaria. Două evenimente importante se află pe agenda sa
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Crișan Andreescu
FOTO: Crișan Andreescu
Premierul Marcel Ciolacu va participa la meciul României la EURO 2024, dar și la o recepție care marchează 25 de ani de cooperare bilaterală româno-bavareză. 

Premierul Marcel Ciolacu va avea, astăzi, o vizită oficială în Bavaria, în contextul marcării a 25 de ani de relații bilaterale româno-bavareze.

Potrivit agendei publice a Guvernului, premierul Ciolacu va fi prezent, de la ora 16.00, oe Allianz Arena din Munchen, la meciul România - Ucraina, în Grupa E din cadrul Campionatului European de Fotbal EURO 2024.

Ulterior, prim-ministrul României va lua parte la recepția oferită în onoarea sa la Castelul Nymphenburg din Munchen cu prilejul jubileului de 25 de ani de cooperare instituțională româno-bavareză.

La acest eveniment participă dr. Florian Hermann, ministrul de stat pentru afaceri federale și media, șeful Cancelariei de stat a Bavariei, reprezentanți ai diasporei, ai etnicilor germani din România, ai sașilor și ai șvabilor, reprezentanți ai cultelor, personalități bavareze marcante implicate în relația bilaterală.

De asemenea, ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, va participa la evenimentele dedicate marcării a 25 de ani de relații diplomatice dintre România și Landul Bavaria, notează Agerpres.

Citește și: EURO 2024, la ora debutului. România va juca primul meci luni, contra Ucrainei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel