Data publicării:

Premierul Israelului a fost externat după ce a petrecut o noapte în spital

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres
Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Israelului, a ajuns la spital, sâmbătă, din cauza deshidratării. Acesta a fost externat duminică, a transmis biroul său, potrivit AFP şi Reuters.

Benjamin Netanyahu, care are de 73 de ani, a ajuns la Spitalul Sheba, sâmbătă, în regim de urgență. 

Diagnosticul nostru după o serie de examinări, inclusiv teste de laborator, este că motivul spitalizării a fost deshidratarea, a spus profesorul Amit Segev, şeful departamentului de cardiologie. Inima sa este complet normală (...), nu a fost găsită nicio aritmie (...), am decis să-i punem un holter subcutanat pentru a continua să-l monitorizăm, a mai spus medicul.

Premierul plecase în vacanță alături de familia sa, în zona de nord a Israelului, atunci când căldura a cuprins țara. După ce a fost internat, acesta a spus că a stat foarte mult 'la soare, fără pălărie, fără apă'.

Ulterior, acesta și-a dat seama că nu a fost 'o idee bună'. Netanyahu le-a oferit israelienilor câteva recomandări: să petreacă mai puţin timp la soare şi să bea mai multă apă în această perioadă caniculară. 

Anul trecut, în luna octombrie, premierul a fost internat pentru o noapte din cauza faptului că nu se simțea bine.

Biroul său a anunțat că ședința săptămânală a cabinetului israelian va fi reprogramată pentru luni. În mod normal, aceasta are loc duminica, dar din cauza situației premierului, de data aceasta nu va fi posibil, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel