Premierul Australiei, fotografie editată, virală: Două picioare stângi
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Scott Morrison, fotografie editată. foto: Twitter / @lukerhn
Scott Morrison, fotografie editată. foto: Twitter / @lukerhn
Scott Morrison, premierul Australiei, este stânjenit după o gafă de editare a unei fotografii în care apare cu două picioare stângi.

Scott Morrison a ajuns într-o situaţie stânjenitoare după ce o fotografie de familie, editată eronat de departamentul său şi devenită virală, îl prezintă purtând doi pantofi stângi, relatează miercuri DPA şi Reuters. Eroarea de editare în Photoshop a devenit virală peste noapte după ce a fost evidenţiată de utilizatori pe reţelele de socializare, care au denumit-o shoegate.

Morrison a recunoscut că departamentul său a încercat să îi lustruiască pantofii de sport uzaţi înlocuindu-i cu o pereche nouă. Imaginea originală, în care Morrison apare încălţat cu pantofii de sport uzaţi a fost publicată în clipul său video de Crăciun din 2018. Eroarea de editare în Photoshop din noul portret este extrem de evidentă, pantoful stâng fiind aşezat în piciorul drept. Fotografia publicată pe site-ul oficial al premierului a fost ulterior înlocuită cu cea originală.

Replică umoristică

Morrison a scris miercuri pe contul său de Twitter că nu a solicitat editarea fotografiei. Nu am solicitat lustruirea pantofilor, însă dacă trebuie să (utilizaţi) Photoshop, vă rog să vă concentraţi la păr (mai bine zis, la lipsa acestuia), nu la picioare!, a scris politicianul adresându-se departamentului său. La finalul mesajului premierul a adăugat un emoticon şi o fotografie cu pantofii de sport uzaţi. Iată-i, în toată gloria lor - încălţămintea mea preferată ori de câte ori pot scăpa de costum, a precizat el.

Morrison a devenit premier în august anul trecut. În luna septembrie, el a fost nevoit să îşi ceară scuze şi să şteargă o înregistrare video a unei sesiuni parlamentare având pe fundal melodia Be Faithful a rapperului Fatman Scoop, care conţine versuri explicite.

Citește și:

Familia Regală a României, imagine specială din arhiva personală - foto

Banciu, replică la greșeala lui Dăncilă. "Dragnea știe!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel