Premiere estivale la Constantin Tănase: ”Ce mică-i vacanța mare!” și ”Grădina cu zâmbete”, la Teatrul de Vară Herăstrău
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Unul dintre cele mai îndrăgite șlagăre ale Corinei Chiriac se transformă într-un spectacol, cu premiera în data de 9 iulie, la  Teatrul de Vară Herăstrău.

Titlul piesei ”Ce mica-i vacanța mare!”este pretextul de la care pleacă spectacolul regizat de Cezar Ghioca și în care Corina Chiriac este invitat invitată special.

Celebra artistă își amintește cum a fost lansată melodia. „Era o vară toridă, în 1983, când am interpretat pentru prima dată această piesă, spune Corina Chiriac. La celebra emisiune-concurs <Şlagăre în devenire>, acompaniată la pian de compozitorul Ion Cristinoiu. Şi, cum nimic nu e întâmplător, acea ediţie a avut ca temă vara românească şi s-a desfăşurat la Teatrul de Vară „Soveja” din Constanţa, care a fost inaugurat chiar atunci! Piesa a luat premiu, a devenit peste noapte şlagăr şi am cântat-o mereu, şi vara, şi iarna, de sute de ori! Abia aştept să ne întâlnim cu toţii în miez de vară, să cântăm şi să ne bucurăm de revederea cu publicul şi cu artiştii Teatrului „Tănase” de care mă leagă cele mai frumoase amintiri”, a încheiat marea artistă.

Reprezentațiile  “CE MICĂ-I VACANŢA MARE!” vor avea loc duminică 9 iulie, ora 20:00, sâmbătă 15 iulie, ora 20:00, sâmbătă 22 iulie 2023, ora 20:00, sâmbătă 29 iulie 2023, ora 20:00 .

Vasile Muraru și Valentina Fătu, invitație în „Grădina cu zâmbete”

O altă premieră estivală la „Tănase” a fost ”GRĂDINA CU ZÂMBETE”, un spectacol un spectacol clasic de varieté, cea mai nouă realizare a cuplului scenic Vasile Muraru și Valentina Fătu. Cei doi artiști au reușit să colaboreze excelent încă odată, atât pentru conceperea ideii de bază a scenariului, a textelor și cupletelor, cât și în ceea ce privește interpretarea și punerea lor în scenă.

Scenografia este realizată de Francesca Cioancă, iar coregrafia este semnată de Oana Cocârță. Din echipa de creație fac parte valoroșii compozitori Dan Dimitriu si Cristian Faur, aceștia completând, în cel mai fericit mod, lista autorilor din domeniul muzical care garantează reușita oricărui spectacol.

Şi de data aceasta, Orchestra și Baletul Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” își vor pune din nou amprenta pe dinamica,  specificul şi unicitatea spectacolului de Revistă în care, momentele de umor, scenetele, cupletele, uverturile antrenante, baletele tematice, costumele, dar și melodiile și refrenele binecunoscute, vor alterna într-un veritabil spectacol de divertisment estival. La toate acestea se adaugă impresionantul decor de scenă, realizat în colaborare cu arhitecți și ingineri, care aduce generoasei scene a Teatrul de Vară HERĂSTRĂU un aer modern, strălucitor și versatil, potrivit cu cea mai mare scenă în aer liber din Capitală. Reprezentațiile ”GRĂDINA CU ZÂMBETE!” vor avea loc vineri 14 iulie, ora 20:00 și vineri 28 iulie 2023, ora 20:00.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel