Premieră spectacol. ”Cenușăreasa” în regia lui Felix Alexa, la Teatrul Țăndărică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Teatrul-Țăndărică
Teatrul-Țăndărică
Teatrul Țăndărică vă invită în data de 10 mai 2019, ora 19:00 la premiera spectacolului ”Cenușăreasa” în regia lui Felix Alexa. 

Teatrul Țăndărică vă invită în data de 10 mai 2019, ora 19:00 la premiera spectacolului ”Cenușăreasa” în regia lui Felix După succesul spectacolului ”Scufița roșie”, regizorul Felix Alexa, revine la Țăndărică cu o nouă viziune a îndrăgitei povești ”Cenușăreasa”.

Teatrul Țăndărică prezintă un spectacol de excepție într-un stil vizual care atrage publicul de toate vârstele, cu păpuși de mari dimensiuni și elemente contemporane gândite de scenografii Marian Sandu și Oriana Pelladi.

Spectacolul lui Felix Alexa reușește să surprindă lumea de azi cu dorințele, interesele și preocupările ei printr-un scenariu plin de haz, presărat cu numeroase momente muzicale. Povestea ”Cenușăresei” ne conduce spre o morală care întărește puterea faptelor bune și reușește să cucerească publicul de toate vârstele.

Despre modul în care și-a gândit spectacolul, regizorul mărturisește: ”Cenușăreasa este un spectacol modern, al acestei noi generații care accesează de foarte mici internetul, pentru orice informație. O generație surprinzătoare, chiar și pentru părinți. În același timp însă, mi-am dorit o reîntoarcere  la emoții și senzații adevărate, profunde, la comunicare sufletească, lucruri de care tehnologia modernă ne îndepărtează din ce în ce mai mult. Cenușăreasa mea vorbește despre iubire, ca sentiment esențial ce dă sens vieții. Iubirea, care poate fi percepută de copii sau adulți ca o stare binefăcătoare ce apare uneori din senin și schimbă destine. Am reinterpretat celebrul basm gândindu-mă la sensibilitatea și lumea înconjurătoare a copiilor de azi, la inteligența lor, uneori surprinzător de matură. O ”Cenușăreasă” a timpurilor noastre, agitate și imprevizibile, în care singura alternativă rămâne evadarea din realitate în iluzii și povești teatrale.”

Vineri, 10 martie, la ora 19:00, Teatrul Țăndărică  vă invită în la Sala Mare a Teatrului pentru premiera ”Cenușăresei”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel