Premieră în ceea ce privește sănătatea dâmbovițenilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Județean,  anunță punerea în funcțiune, în perioada următoare, a aparatului angiograf. 

"Una dintre cele mai Bune Vești pentru locuitorii județului #Dâmbovița în acest final de an este aceea că aparatul angiograf achiziționat pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște va deveni funcțional în curând.

Acest aparat modern și performant va contribui în mod semnificativ la diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cardiovasculare, aducând astfel un plus de calitate și eficiență în sistemul medical dâmbovițean. De altfel, Dâmbovița era singurul județ din regiune care nu avea un astfel de echipament medical, în lipsa acestuia pacienții fiind transferați, cu ambulanța sau elicopterul, către spitale din București.

În acest fel, intervențiile se vor face mult mai rapid, aici, la Târgoviște. Din bugetul Consiliului Județean Dâmbovița am extins și Secția de Cardiologie cu un corp nou în care va funcționa angiograful. Investiția totală, corp nou de clădire de aproape 450 mp și și achiziția aparatului angiograf, se ridică la peste 4.000.000 de euro", a ținut să precizeze președintele PSD al Consiliului Județean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel