Premier League, revenire pe 8 iunie? Ședința care decide totul
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Premier League plănuiește reîntoarcerea la fotbal pe 8 iunie, iar cluburile au primit un calendar pentru a termina sezonul actual, 2019-2020.

Premier League plănuiește reîntoarcerea la fotbal pe 8 iunie, iar cluburile au primit un calendar pentru a termina sezonul actual, 2019-2020, conform The Sun. Așa cum au confirmat și sursele publicației engleze, prima ligă de fotbal vrea întoarcerea la treabă în doar șase săptămâni.

Acum, șefii ligii au transmis un nou calendar către cele 20 de cluburi participante la competiție, înaintea unei întâlniri care urmează să aibă loc vineri.

Antrenamente la jumătatea lui mai, meciuri la începutul lui iunie

În cel mai bun caz, primele meciuri cu porțile închise vor fi jucate pe 8 iunie, adică antrenamentele vor reveni la jumătatea lunii mai.

Cu toate acestea, întregul concept este bazat pe faptul că restricțiile vor fi relaxate, ținând cont că fotbalul francez a fost anulat după ce măsurile au făcut imposibilă desfășurarea competițiilor sportive.

Guvernul britanic a avertizat că fotbaliștii nu sunt privilegiați și că trebuie să se testeze odată ce meciurile vor începe. Starurile vor trebui să se antreneze în carantină și s-a vorbit că jucătorii vor veni îmbrăcați de acasă ca să nu se strângă în vestiare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel