Premier League NU revine dacă cluburile nu acceptă un detaliu
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Sezonul de Premier League din 2019-2020 ar putea fi anulat dacă echipele nu sunt de acord să joace pe teren neutru restul campionatului, a transmis șeful Asociației managerilor Ligii.

Sezonul de Premier League din 2019-2020 ar putea fi anulat dacă echipele nu sunt de acord să joace pe teren neutru restul campionatului, a transmis șeful Asociației managerilor Ligii (LMA), Richard Bevan, conform BBC.

Reluarea campionatului pe teren neutru va fi votată luni, 11 mai. Premier League a fost suspendată din 13 martie din cauza pandemiei coronavirus.

Timpul nu ține cu Premier League

„Timpul nu este de partea noastră, iar antrenamentele trebuie reluate cât se poate de repede" pentru ca competiția să revină pe 12 iunie, a transmis Bevan. Toate cele 20 de cluburi cer reluarea campionatului doar dacă este sigur ca acest lucru să se întâmple.

Cu toate acestea, Brigthon nu este „în favoarea" folosirii stadioanelor neutre fiindcă „integritatea" ligii ar putea fi afectată. Propunerea celor până la 10 terenuri neutre are nevoie de 14 din 20 de voturi pentru a putea fi adoptată.

Dacă terenurile neutre nu sunt acceptate, campionatul e anulat

Întrebat dacă un vot împotriva terenurilor neutre ar duce la anularea sezonului, Bevan a spus: „Da, cred că este corect. Guvernul, dacă nu a făcut-o deja, va transmite mesajul că meciurile de acasă cu stadioane pline nu vor putea respecta măsurile de distanțare socială".

Premierul Boris Johnson va oferi o actualizare a măsurilor de restricție, cu o posibilă relaxare, duminică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel