România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări

 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 27 mai, 23:49
Premier League, gata de REVENIRE. Toate echipele au votat PENTRU
Foto: Agerpres
Cluburile din Premier League au votat în unanimitate reluarea antrenamentelor normale, în timp ce patru noi membri a trei echipe au fost testați pozitiv cu coronavirus.

Cluburile din Premier League au votat în unanimitate reluarea antrenamentelor normale, în timp ce patru noi membri a trei echipe au fost testați pozitiv cu coronavirus, conform BBC.

1.008 jucători și membri ai personalului au fost testați în cea de-a treia rundă de testare. Faza a doua a „Proiectului Restart” va permite jucătorilor „să se antreneze ca grup și să poată intra la minge, minimizând însă contactul apropiat nenecesar”, a transmis prima ligă engleză.

Reluarea propriu-zisă nu este încă posibilă

 

Discuțiile continuă când vine vorba de reluarea propriu-zisă a campionatului, iar acest lucru va fi posibil când „condițiile vor permite”. Până acum, 12 persoane au fost confirmate cu coronavirus, după 2.752 de teste în întreaga ligă.

Jucătorii și restul personalului Premier League vor fi testați de două ori pe săptămână, iar capacitatea va fi crescută de la 50 la 60 de teste per club, în a patra rundă de testare. Orice jucător care este depistat cu coronavirus trebuie să se auto-izoleze timp de șapte zile.

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro