STAREA de ALERTĂ, lovitură la VOT! Radu Cristescu a spus-o DIRECT, Răzvan Dumitrescu a intervenit imediat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Social-democratul Radu Cristescu a spus-o tranșant în direct.

”Nu au nicio analiză, nimic, din contră, când a încercat Gabi Firea să facă ceva, au blocat-o. Deci mergem cumva în orb, ne roagă să votăm ce?” a spus Radu Cristescu, la Antena 3. Întrebat ce vor face la vot, în urma celor afirmate, social-democratul a răspuns: ”La vot? Știți, e o vorbă din popor, la vot o să le-o dăm în bot. Ei au un interes foarte mare să prelungească această nebunie”. 

”Stați puțin, îmi dați știrea că nu votați prelungirea stării de alertă, pentru că dl Ciolacu mi-a dat altă știre când a fost aici, în emisiune?” a intervenit Răzvan Dumitrescu, în emisiunea ”Subiectiv”. Radu Cristescu a răspuns că ”dl Ciolacu a dat știrea că putem vota ceva, dar nu în varianta Guvernului”. 

Pavel Popescu, de la PNL, a afirmat, ulterior: ”Cu ceva timp în urmă, am luat decizia ca atunci când stau într-un studio de televiziune, să nu vin cu amenințări cu dat în bot la vot, noi nu amenințăm, noi facem ceea ce credem că e bine de făcut pentru popor”. Liberalul a mai spus că testarea inițiată de Gabriela Firea, la care a făcut referire Radu Cristescu, este ”o glumă politică”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel