Preliminariile EURO 2020 - Raheem Sterling, exclus din lotul Angliei după o altercaţie cu un coechipier
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, a decis luni să-l excludă pe atacantul Raheem Sterling din lotul reţinut pentru partida cu Muntenegru din preliminariile EURO 2020 la fotbal, în urma unei altercaţii pe care acesta a avut-o cu unul dintre coechipierii săi, informează AFP.

Potrivit cotidianului Daily Mail, atacantul lui Manchester City a avut o altercaţie cu Joe Gomez, fundaşul lui FC Liverpool, luni la centrul de pregătire al naţionalei Angliei, la o zi după meciul direct între echipele lor de club, cei doi jucători fiind separaţi de către ceilalţi internaţionali englez.

"Am luat decizia de a nu-l reţine pe Raheem pentru meciul de joi cu Muntenegru", a precizat Southgate într-un comunicat dat publicităţii de Federaţia engleză de fotbal.

"Una dintre marile noastre provocări, una dintre marile noastre forţe a fost să reuşim să protejăm echipa naţională de rivalităţile dintre cluburi. Din păcate, emoţiile meciului de ieri (duminică) au fost încă vii", a adăugat selecţionerul, referindu-se la meciul câştigat de Liverpool cu 3-1 în faţa lui Manchester City, succes în urma căruia "cormoranii", liderii din Premier League, s-au distanţat la 9 puncte de campioana en titre.

"Cred că am luat decizia bună pentru mine. Acum că decizia a fost luată, cu acordul întregii echipe, este important să-i susţinem pe jucători şi să ne concentrăm asupra meciului de joi", a conchis Gareth Southgate.

Raheem Sterling a fost unul dintre jucătorii de bază ai Angliei în actualele preliminarii europene, pe parcursul cărora a marcat 8 goluri în 6 meciuri.

Un rezultat de egalitate pe Wembley, în faţa Muntenegrului, i-ar fi suficient naţionalei Angliei pentru a se califica la turneul final de anul viitor.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel