Preliminarii EURO 2016: ROMÂNIA - INSULELE FEROE. VEZI SCORUL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
ROMÂNIA - INSULELE FEROE.  România a învins formația Insulelor Feroe cu scorul de 1-0 (1-0), duminică, pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploiești, în preliminariile EURO 2016. 

ROMÂNIA - INSULELE FEROE. România a obținut o victorie chinuită, prin golul lui Claudiu Keșeru (21), în fața unui adversar modest.

Tricolorii au început în forță și au ratat prima ocazie în minutul 3, când șutul lui Keșeru a fost blocat la marginea careului. Un minut mai târziu, portarul Nielsen a reținut greu, în doi timpi, mingea expediată de Rusescu. Keșeru a tras din nou bine (6), dar Nielsen a respins.

ROMÂNIA - INSULELE  FEROE. Insularii au ieșit și ei la joc și au oferit o replică destul de curajoasă, obținând o lovitură liberă din apropierea careului nostru, dar Brandur Olsen a trimis pe lângă țintă (10).

România a mai avut o situație notabilă, prin Adi Popa (18), care a tras însă paralel cu poarta.

Echipa noastră a deschis scorul în minutul 21, când Maxim a executat o lovitură liberă, mingea a fost deviată de zid, a lovit bara și Keșeru a trimis-o în plasă: 1-0.

ROMÂNIA - INSULELE  FEROE. Tricolorii au făcut în continuare un joc de uzură, cu multe greșeli, iar ocaziile create au fost destul de puține: două șuturi ale lui Papp (31, 32) și altul al lui Maxim (40), care nu au nimerit ținta.

Prima ocazie din repriza secundă a venit abia în minutul 65, când portarul Nielsen nu a putut reține mingea expediată din lovitură liberă de Maxim, însă Popa nu a reușit să o trimită în plasă din doi metri.

ROMÂNIA - INSULELE  FEROE. Chiricheș (66) a avut o intervenție salutară la Edmundsson, scăpat spre poarta lui Pantilimon.

Keșeru (68) a trimis alături din lovitură liberă, iar apoi a tras peste poartă din poziție foarte bună (71). Torje s-a remarcat și el printr-o centrare care a trecut prin fața porții (75). Keșeru a fost din nou aproape de gol (78), mingea trimisă de el a lovit bara. Maxim a irosit o șansă uriașă, față în față cu portarul Nielsen (81).

ROMÂNIA - INSULELE  FEROE. Feroe a încheiat meciul în atac, Pantilimon salvând o situație dificilă la șutul lui Edmundsson (90+2), informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel