Predoiu, informația zilei în scandalul fugii lui Cherecheș: Un membru important al IPJ Maramureș și-a luat concediu exact în acele zile
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, ridică un semn de întrebare privitor la fuga lui  Cherecheș.

Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, a transmis astăzi o informație privitoare la locțiitorul șefului IPJ Maramureș, care și-a luat concediu exact în zilele în care Cătălin Cherecheș a fugit din țară.

„S-au localizat adresele la care a poposit în această deplasare și în final s-au organizat supravegheri în limita legii acolo unde a staționat“, a spus ministrul Predoiu.

„Conform unor informații preliminare se pare că a fost o vătămare din cauza faptului că a încercat să scap de legitimare. Nu știu exact și nu vreau să comentez“, a precizat ministrul privitor la fotografia în care Cherecheș apare cu sânge pe față.

„Eu am considerat că Poliția Maramureș trebuia să fie mai atentă și mai proactivă. Mi-am pus întrebarea de ce un membru important al IPJ Maramureș și-a luat concediu exact în acele zile, dar această chestiune o va lămuri ancheta în curs. E vorba de cel care ținea locul șefului“, a spus Predoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel