Preda (PDL): Membrii BPN și PDL atacă președintele mai rău decât USL-ul
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
preda
preda

Europarlamentarul PDL, Cristian Preda, a acuzat, vineri, membrii BPN ai PDL că sunt mai activi la a-l pune la punct pe preşedintele Băsescu în loc să facă opoziţie USL-ului.

”Eu cred că trebuie să facem opoziţie fără rezerve şi necruţătoare la adresa PSD şi PNL. Particular, eu cred că astăzi ar fi trebuit să discutăm în primul şi primul rând despre ce s-a întâmplat ieri, despre faptul că în 2012, conform INS, creşterea a fost de 0,2%. Şi aş fi vrut să avem o intervenţie publică pe această temă. Nu cred că în acest moment trebuie să ne preocupe altceva. Cred că ar trebui să vedem, în pregătirea Convenţiei, cum să consturim mai bine, cum ne echipăm mai bine pentru a face opoziţie”, a explicat europarlamentarul PDL, potrivit B1.

Preda a explicat încă că membrii PDL sunt interesaţi mai mult de a-i oferi replici acide preşedintelui Traian Băsescu.

”Din păcate, în acest moment, cei care fac parte din BPN sunt într-o logică de supravieţuire, nu îi interesează în această clipă decât pregătirea unei realegeri triumfale a lui Vasile Blaga. Ei au dat mai multe replici acide preşedintelui Băsescu decât au dat celor din USL. Eu zi de zi mai scriu ceva, dau interviuri, dar văd că liderii din BPN se ocupă cu critica lui Traian Băsescu. Au fost mai prezenţi şi mai vii astăzi, l-au pus la punct pe preşedinte”, a conchis Cristian Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel