Preda: Che Guevara a descoperit că există chiaburi în România şi ei trebuie omorâţi
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Guvernul condus de Victor Ponta și noile măsuri fiscale au fost aspru citicate, vineri seară, la Galați, de către prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda, care a afirmat că "Che Guevara a descoperit din nou că există chiaburi în România şi ei trebuie imediat omorâţi".

„Astăzi, 1 februarie, Che Guevara a descoperit din nou că există chiaburi în România şi ei trebuie imediat omorâţi şi există o clasă de întreprinzători, de la mandatari la mici meseriaşi, care iarăşi trebuie omorâţi. Asta e gândirea comunistului chiar dacă e tânăr, dar care vede în tot ceea ce înseamnă iniţativă privată şi agricultură bazată pe muncă, o inechitate faţă de cei care trebuie asistaţi social şi cărora trebuie să le măreşti salariile fiindcă ţi-au dat votul. Che Guevara îşi va găsi sfârşitul aşa cum şi l-a găsit şi originalul, pentru că nu poţi să păcăleşti românii la nesfârşit”, a declarat Preda, în cadrul unei conferințe de presă, organizată la Galați, potrivit NewsIn.

Cezar Preda şi Gheorghe Flutur s-au aflat vineri la Galaţi pentru a face o analiză a rezultatelor filialei PDL de la alegerile parlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel