Președintele FRF, Răzvan Burleanu, acuzat de șantaj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu
Fostul fotbalist Daniel Prodan îl acuză de șantaj pe noul președinte al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Noul președinte al FRF, Răzvan Burleanu, este acuzat de către Daniel Prodan de o serie de tranzacții ilegale cu terenuri și de șantaj. Prodan ar fi depus plângeri la DNA în acest sens.

Reacția lui Prodan vine după ce Burleanu a anunțat că îl va da afară din scaunul de director sportiv al FRF.

CITEȘTE ȘI: Burleanu, declarație incredibilă despre grațierea lui Gică Popescu

"Burleanu mi-a propus să demisionez, căci îmi pune el pilă să merg la un club de Liga I! Auzi, Burleanu îmi pune pile mie, Prodan! I-am zis că plec, dacă îmi dă despăgubiri de 100.000 de euro! Apoi, când a văzut că nu ţine, m-a luat: «Auzi, pe numele tău există o plângere penală de viol»! Ce s-a întâmplat de fapt acum câţiva ani, prin 2009? O cameristă care lucra la hotelul de la Mogoşoaia a fost dată afară de Jean Garabet, şeful complexului, pentru că nu-şi făcea treaba cum trebuie. A făcut reclamaţia după ce a plecat de la Mogoşoaia", a povestit Didi Prodan, scrie Libertatea.

Prodan a adăugat: "Recunosc, cu ea am glumit şi eu, înainte să fie dată afară. Am întrebat- o: «Tu n-ai prieten să te f..ă, să te scape de coşurile de pe faţă? Fă şi tu sex, să-ţi treacă bubele!» Pe mine mă acuză de hărţuire sexuală, iar pe Garabet - că ar fi încercat să o violeze. Dar Garabet zicea, la vremea aia: «Mie nu mi se scoală de vreo doi ani, cum să o violez? »".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel