Președinție PNL. Orban, obiective URIAȘE: Ținta e simplă
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Candidatul la funcţia de preşedinte al PNL Ludovic Orban a declarat că ţinta sa este ca PNL să devină cea mai puternică forţă politică din România. Obiectivul principal al moţiunii sale este câştigarea alegerilor locale, parlamentare şi prezidenţiale şi constituirea unui viitor guvern liberal. 

"Ţinta mea este simplă - PNL să fie cea mai puternică forţă politică din România, un autentic reprezentant a tot ceea ce înseamnă parte sănătoasă a societăţii româneşti. (...) Obiectivele stabilite în cadrul moţiunii sunt câştigarea alegerilor prezidenţiale, locale şi parlamentare şi formarea Guvernului de către PNL", a afirmat Orban. 

Potrivit acestuia, moţiunea pe care o propune Congresului PNL din 17 iunie defineşte PNL ca un partid de dreapta, încadrat în Dreapta europeană, cu principii liberale la care sunt integrate principii, elemente specifice Dreptei europene din doctrina conservatoare - identitatea, familia, religia. 

Ludovic Orban a anunţat că îl susţine pe fostul preşedinte al PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre, la funcţia de vicepreşedinte regional, pe Regiunea Sud-Est, în cadrul Biroului Politic Naţional. 

El mai spus că până acum şi-au exprimat susţinerea pentru moţiunea sa peste 30 de filiale judeţene din ţară. 

Ludovic Orban s-a aflat joi la Galaţi pentru a-şi prezenta moţiunea cu care candidează pentru funcţia de preşedinte PNL în cadrul unei întâlniri cu primarii şi preşedinţii organizaţiilor locale liberale din judeţ. 

PNL Galaţi va avea la Congresul partidului din 17 iunie 100 de delegaţi, care îl vor susţine pe Ludovic Orban pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii politice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel