Prăpăd pe Dealul Mitropoliei. Opt autoturisme au fost avariate
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Opt mașini parcate pe aleea Dealul Mitropoliei din București au fost avariate, vineri după-amiază, în timpul furtunii care s-a abătut asupra Capitalei, din cauza prăbușirii a doi copaci. 

Incidentul nu s-a soldat cu răniți, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile. La fața locului, au fost trimise două echipaje cu drujbe.

Acesta a precizat că incidentul de pe Aleea Dealul Mitropoliei a fost singurul raportat după furtună.

Proprietarii autoturismelor au afirmat că i-a uimit puterea furtunii şi că daunele suferite de maşini sunt semnificative. Din păcate, nu toate maşinile au asigurare Casco.

Totodată, purtătorul de cuvânt al Apa Nova, Epsică Chiru, a declarat că Apa Nova a intervenit în teren cu 20 de echipaje, după ce, tot în timpul furtunii, s-au înregistrat şase acumulări de apă, pe străzi din sectoarele 2 şi 4.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri la prânz, o atenționare Cod Galben de furtună valabilă pentru județul Ilfov și municipiul București, valabilă între orele 16.15 și 17.45, existând posibilitatea ca averizarea să fie extinsă. 

O avertizare nowcasting de ploi a fost emisă și pentru județele Dâmbovița și Prahova, sub avertizare de Cod Portocaliu fiind și județele Bacău și Vrancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel