Data publicării:

Prăjitura "Ziua și noaptea", de post. Cea mai bună!

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Prăjitura "Ziua și noaptea" este un desert de post de care nu te poți lipsi. Iată cum se prepară. Trebuie să încerci rețeta!

Ingrediente

450 ml apă minerală
250 ml ulei
300 gr zahăr
1 linguriţă extract vanilie
1 linguriţă praf copt
500 gr faina
2 linguriţe cacao
100 gr nucă măcinată

Vezi și: Salată orientală de post. Rețeta rapidă și delicioasă

Cum se prepară

Punem într-un bol apa minerală, uleiul, zahărul şi extractul de vanilie şi amestecăm până se dizolve zahărul. Adăugăm făina şi praful de copt şi mixăm până obţinem o compoziţie omogenă.

Împărţim în două compoziţia şi în una din ele adăugăm cacao şi încorporăm, scrie .caietulcuretete.com. Turnăm în tava tapetată cu hârtie de copt compoziţia albă şi nivelăm (dimensiuni tava 25*35). Turnăm deasupra compoziţia cu cacao şi nivelăm.

Presărăm deasupra nucă măcinată grosier, astfel încât să rămână şi bucăţele mai mari. Coacem în cuptorul preîncălzit, la 180 grade, pentru aproximativ 30 minute. Lăsăm prăjitura să se răcească apoi o tăiem cuburi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel