Prăjitură din porumb și lapte condensat. Pregătește un desert popular mexican
Te sfătuim să încerci să prepari o prăjitură mexicană din porumb și lapte condensat, care este extrem de bună.
Textura acestui desert delicios constă în combinația perfectă dintre boabele de porumb și laptele condensat.
Ingrediente pentru 9 porții:
boabe de porumb congelat - 4 pahare,
ouă - 4 bucăți,
lapte condensat - 400 grame,
unt - 50 de grame,
lapte - jumătate de pahar,
făină de grâu - 6 linguri,
praf de copt - 1 linguriță,
esență de vanilie,
sare - un vârf de cuțit.
Prepararea, pas cu pas
Preîncălzește cuptorul la 180 °C. Unge o tavă de copt cu unt. Într-un blender se pun 3 pahare de boabe de porumb, ouăle, laptele condensat, untul, laptele, făina, praful de copt, esența de vanilie și praful de sare. Ingredientele se amestecă bine până se obține o masă omogenă.
Cafea în stil mexican, simplă și gustoasă. Nu rata rețeta!
Adaugă restul boabelor de porumb în aluat și amestecă cu o lingură. Toarnă aluatul în tava de copt pregătită și coace prăjitura timp de 35-40 de minute sau până când suprafața devine aurie.
Salată cu sfeclă roșie, pere și brânză. Un preparat culinar, plin de arome
La final, scoate tava din cuptor și lasă prăjitura să se răcească 30 de minute înainte de servire. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News