Ingrediente
250 g Nutella sau Finetii sau orice alt tip de ciocolată
4 ouă mari.
Mod de preparare
Se bat ouăle cu mixerul, la cea mai mare viteză, până când acestea își triplează volumul. Se pune crema de ciocolată într-un bol și se topeşte la bain marie. Este suficient doar să se înmoaie puțin. În bolul cu ciocolata topită, adăugăm o treime din ouăle bătute și amestecăm, până când se omogenizează bine totul. Adăugăm apoi, treptat și restul de ouă. Punem compoziția într-o tavă adâncă, în care am pus în prealabil foaie de copt, o dăm la cuptor, la foc mic, aproximativ 20 de minute.
Vezi și: Chec pufos simplu. Rețeta clasică, economică
De ce să fierbi ouăle învelite în staniol. Trucul secret folosit de gospodinele istețe
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Prinţul Harry se întoarce în Anglia
- Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Zodia care primeşte "un strop suplimentar de carismă"
- Situaţia în care mulţi şoferi se încurcă. Cine are prioritate la intrarea pe banda din mijloc pe o şosea cu trei benzi pe sens
- Un bărbat din Giurgiu este proprietarul motocicletei Regelui Mihai I şi a unei maşini ca cea folosită de comisarul Moldovan
- Liliecii, mamiferele care ajută agricultura din România. În SUA, au eradicat malaria
- Loto 6/49 de Florii. Rezultatele tragerilor de duminică, 28 aprilie, 2024
- Chirieac: „Adevărata miză în cazul candidaturii lui Burduja”. Analistul „traduce” și gestul subtil făcut astăzi de Firea în legătură cu Marcel Ciolacu
- BANCUL ZILEI: Tratament împotriva reumatismului
- Politico: Polonia, în campanie de lobby, înainte de alegerile din SUA. Poate schimba perspectiva lui Trump
- Jucătorul simbol al titlului cucerit de FCSB. Victor Ciutacu îl laudă. "Mi-a adus aminte de Carragher în finala de la Istanbul"