Prahova: Drum în Sinaia, blocat la trecerea sub un pod din cauza apei de pe carosabil
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un drum din Sinaia, de acces spre cartierul Cumpătu, este blocat la trecerea pe sub un pod din cauza cantităţii mari de apă, informează, luni, IPJ Prahova.

ISU Prahova anunţă că în localitatea Apostolache nu mai sunt locuinţe izolate. Luni dimineaţă au fost reluate căutările băieţelului luat de viitură la Sângeru. O viitură a surprins vineri cinci persoane, respectiv mama şi cei patru copii, la câţiva metri de locuinţa lor. Mama a fost salvată de un localnic, iar dintre copii au fost găsiţi trei, o fetiţă în stop cardio-respirator care nu a putut fi resuscitată, iar ceilalţi doi copii au fost găsiţi decedaţi.

Salvatorii îl caută acum pe cel de-al patrulea copil. 'Potrivit avertizărilor transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, începând de azi, până mâine, la ora 06.00 va ploua abundent, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 40...50 l/mp şi izolat 60...80 l/mp. Aversele vor fi însoţite de descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi grindină', mai anunţă ISU Prahova. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel