Praful de pe mobilă va rămâne doar o amintire: soluția este în bucătărie. Te-ai gândit la asta?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Praful de pe mobilă va rămâne doar o amintire - soluția este în bucătărie. Te-ai gândit la asta. Sursa - Pexels
Praful de pe mobilă va rămâne doar o amintire - soluția este în bucătărie. Te-ai gândit la asta. Sursa - Pexels
Dacă există un adevărat „dușman” pe care îl avem cu toții acasă, acesta este praful. De fapt, este una cele mai enervante probleme cu care toate gospodinele luptă în fiecare zi, dar, de multe ori, fără succes. 

Chiar și atunci când ștergi bine mobila, în scurt timp praful începe să se așeze din nou pe suprafețele curate. Praful este o problemă acută, mai ales, pentru persoanele care suferă de alergii.  


Cearșafuri parfumate după spălare: cu acest truc mirosul va rezista mai mult timp

Cu siguranță poți folosi o mulțime de detergenți și spray-uri cu ingrediente naturale, iar rezultatele pot fi eficiente. Ceea ce vă recomandăm, însă, este o metodă complet nouă și originală, la care probabil nici măcar nu v-ați gândit.

Ingredientul de care veți avea nevoie poate fi găsit în bucătărie. Și nu vorbim despre clasicul oțet sau bicarbonat de sodiu. Doriți să știi ce este?

Trei moduri neobișnuite de utilizare a cuptorului cu microunde, pe care, cu siguranță, nu le cunoșteai

Dacă și tu te lupți, zilnic, cu praful care se acumulează pe mobilă și pe toate suprafețele din casă, te vei bucura să afli că există o metodă alternativă, cu adevărat perfectă cu care îl poți elimina.

Dacă folosești acest ingredient vei vedea rezultate incredibile: vorbim despre tableta pentru mașina de spălat vase. Poate părea incredibil, dar acest produs este un adevărat aliat în casă, fiind folosit la mai multe treburi casnice. Prin urmare, dacă ai acasă o mașină de spălat vase, poți folosi tabletele, inclusiv când ștergi praful.

Super lipici, făcut acasă, din câteva ingrediente din cămară: vei fi uimit de eficiența lui și de rezultate 

Procesul este foarte simplu. Luați apă fierbinte și puneți tableta, care trebuie să se dizolve. Folosiți, apoi, o cârpă din microfibră pentru a curăța mobila și toate suprafețele, uscându-se la final cu o cârpă curată de bumbac. Vei vedea că praful nu se va mai depune pe mobilă câteva zile.

 

BONUS. Luați o felie de pâine și turnați oțet peste ea: un remediu eficient care vă va cuceri

 

Când vine vorba despre îngrijirea casei, știm că nu ne putem limita doar la curățenia clasică. Unele probleme nu se rezolvă, pur și simplu, cu un burete și săpun, oricât de mult efort am depune.

Astăzi vrem să vorbim despre o problemă cu care toată lume se confruntă și care poate fi rezolvată cu o felie de pâine și puțin oțet. Este o soluție ieftină și foarte simplă.  

Oțetul este foarte util și când vine vorba despre curățarea mașinii de spălat, a chiuvetei sau a covorului. 

Gătește ceva bun chiar dacă frigiderul este aproape gol: rețete cu care își vei impresiona musafirii

Uneori, gospodinele se confruntă cu problema mirosului urât  și cred că nu există nicio modalitate de a scăpa de el. În realitate, nu este chiar așa. Nu, nu spunem că trebuie să mergeți la  supermarket și s achiziționați produse chimice,  ci doar să încerci acest truc al bunicii.

Desert super dietetic cu lapte: se prepară în 5 minute și are doar 90 de calorii

Dar despre ce vorbim? În următoarele rânduri vom explica și vă veți da seama că acest sfat este  foarte util.

Fie că este vorba de oțet de mere sau de vin alb, ambele se vor descurca bine pentru a elimina odată pentru totdeauna mirosul îngrozitor al coșului de gunoi!

Chira dacă l-ai spălat, dezinfectat și uscat cu grijă, se mai simte mirosul urât. Ceea ce trebuie să faci este foarte simplu.

Curăță rapid friteuza cu aer: cu acest truc și câteva produse din cămară vei reuși fără prea mult efort

Așezați pe fundul coșului de gunoi hârtie absorbantă, iar deasupra pune o felie de pâine, înmuiată în oțet. Închideți capacul și lăsați să acționeze cel puțin câteva ore. După ce timpul a trecu, ridică capacul golește coșul de gunoi și lasă-l o oră la aer. Problema mirosului urât s-a rezolvat.  Puteți folosi acest remediu oricând doriți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel