Pr. Dan Damaschin: Cine 'Ajută un copil să meargă la școală' poate câștiga un automobil
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Pr. Dan Damaschin: Cine 'Ajută un copil să meargă la școală' poate câștiga un automobil / Foto Facebook Dan Damaschin
Pr. Dan Damaschin: Cine 'Ajută un copil să meargă la școală' poate câștiga un automobil / Foto Facebook Dan Damaschin
Părintele Dan Damaschin anunță că toți cei care donează în cadrul campaniei „Grăuntele de muștar – Ajută un copil să meargă la școală” participă la o tombolă. În urma unei extrageri, un binefăcător va câștiga un automobil rulat marca Mercedes-Benz.

Părintele misionar Dan Damaschin solidarizează, din nou, mii de oameni din toată țara și din diaspora pentru a-i ajuta pe cei lipsiți de posibilități.

”Ajută un copil să meargă la școală”

Campania ”Grăuntele de muștar – Ajută un copil să meargă la școală” presupune susținerea a 9000 de copii să poată să înceapă anul școlar. Din donațiile primite, Părintele Dan Damaschin și Asociația „Glasul Vieții” pregătesc pentru fiecare copil câte un pachet în valoare de 250 de lei cu îmbrăcăminte, rechizite și alte lucruri necesare pentru școală. La ora actuală, mai sunt pe listă 2494 copii.

Donați 250 de lei ca să „conducem” un copil isteț pentru noul an școlar și intrați în tombolă

'Avem o veste de mare… viteză pentru cei cu inima mare cât limuzina din poză: puteți câștiga această superbă mașină germană! Cum? Avem sub umbrela noastră 9000 de copilași, care așteaptă cu sufletul la gură un pachet cu hăinuțe și toate cele trebuincioase, odată cu începerea școlii. Donați 250 de lei ca să „conducem” un copil isteț pentru noul an școlar și intrați în tombola al cărei mare premiu este acest automobil Mercedes de colecție', a scris Pr. Dan Damaschin, pe pagina sa de Facebook.

'Pe 12 septembrie 2021, mai spre seară, când toți școlarii mei s-au liniștit pentru școală, va avea loc marea extragere a câștigătorului și toți cei care au contribuit la alcătuirea pachețelelor au șansa de a scoate Mercedesul singuratic afară din parcarea noastră', a spus Pr. Dan Damaschin.

Pe pământ există îngeri. Sunt printre noi și fac mult bine, bine despre care foarte rar se scrie

Amintim faptul că părintele Dan Damaschin din Iași, supranumit și îngerul copiilor sau părintele a mii de copii, care a reușit să ducă la bun sfârșit o altă campanie de ajutorare a 7.020 de copii a vorbit, în exclusivitate, pentru DC News.

CITEȘTE AICI Interviu. Părintele Dan Damaschin, îngerul a peste 7000 de copii, omul anului: Miracol în România despre care nu se vorbește

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel