PPDD vrea ca Regele Mihai să reprezinte România pe plan extern
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Liderul deputaţilor PPDD, Radu Popa, a declarat, marţi, că formaţiunea din care face parte a cerut ca Regele Mihai să reprezinte România în cancelariile europene, pentru recâştigarea imaginii. Popa a precizat că premierul va analiza propunerea sa.

„Ni s-a promis o analiză serioasă la câteva amendamente pe care le-am ridicat, este vorba de o implicare mai serioasă a regelui Mihai pentru recâştigarea imaginii României pe plan extern. Domnul prim-ministru a spus că amendamentele care au fost ridicate de către PPDD vor fi tratate cu aceiaşi măsură ca şi amendamentele depuse de USL”, a precizat Popa, citat de realitatea.net.

El a explicat că PPDD a cerut ca Regelui Mihai să îi fie acordată o sumă de bani pentru înfiinţarea unui oficiu care să reprezinte România în cancelariile europene.„Noi am cerut - prin domnul deputat Copşa - ca Regelui Mihai să îi fie acordată o sumă lunară pentru înfiinţarea unui oficiu care să reprezinte România în cancelariile europene. (...) Domnul prim-ministru ne-a asigurat că va analiza cu maximă seriozitate. A spus că suma nu este o problemă şi că va încerca să găsească fonduri. (...) Este vorba de zeci de mii de lei”, a mai explicat Radu Popa.În timpul guvernării Tăriceanu, o asemenea sumă a fost alocată principelui Radu pentru acţiuni de promovare a României în străinătate. Fondurile au fost sistate apoi de Cabinetul Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel