PP-DD a depus la Birourile Permanente demisiile în alb ale celor 27 de traseiști
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
Haralabie Voichitoiu
Haralabie Voichitoiu

Liderii grupurilor PP-DD din Camera Deputaţilor şi Senatului au depus la Birourile Permanente demisiile din Legislativ ale celor 27 de parlamentari care au plecat din partid de la alegeri și până în prezent.

[caption id="attachment_377902" align="alignleft" width="310"] Haralabie Voichitoiu[/caption]

 Haralambie Vochiţoiu, liderul de grup al senatorilor PPDD,  a spus că demisiile, fiind acte de voinţă unilaterale, trebuie doar luate la cunoştinţă, ele fiind deja efective. "Documentele pe care le-am semnat înainte de alegeri au fost că ne dăm demisia şi plecăm din Parlament, dacă nu mai suportăm lupta politică", a declarat Vochiţoiu.

 Acesta a respins ideea că ar fi vorba de o formă de şantaj la adresa foştilor colegi. "Nu este o formă de şantaj. Nu faceţi din Tudor Barbu o victimă că nu e", a mai spus Vochiţoiu.

Conducerea PPDD va începe acţionarea în judecată a foştilor parlamentari ai partidului care au plecat la alte formaţiuni sau care au fost excluşi şi le va cere câte 2 milioane de euro, bani pe care aceştia sunt datori să-i plătească potrivit unei convenţii pe care au semnat-o, a declarat luni liderul deputaţilor PP-DD, Daniel Fenechiu.

 "Biroul Naţional de Coordonare al partidului a propus ca între fiecare candidat al nostru şi partid să se încheie o convenţie care să prevadă că cel care va fi ales deputat sau senator şi va pleca din partid sau care este exclus din partid pentru că a adus prejudicii să plătească o despăgubire de 2 milioane de euro. În cazul în care parlamentarul respectiv îşi dă demisia din Parlament în termen de 5 zile de la plecare din partid, nu va mai fi nevoit să plătească", a declarat Daniel Fenechiu, liderul deputaţilor PP-DD, într-o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel