Poza zilei vine din Bavaria. Cum este promovată România pe taxiuri / Foto în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik
Poza zilei vine din Statul Liber Bavaria, acolo unde premierul Marcel Ciolacu are o întâlnire oficială. 

Premierul Marcel Ciolacu l-a invitat, marţi, pe prim-ministrul Statului Liber Bavaria să vină în vizită în România, pentru a vedea atracții și obiective turistice spectaculoase.

Totodată, premierul Ciolacu a arătat cum este promovată România pe 600 de taxiuri.

"Veniți în România! Avem nu doar fotbal de calitate, ci și obiective turistice spectaculoase! Munții Carpați, Delta Dunării, mănăstirile din nordul Moldovei, cetățile dacice, satele din Transilvania și litoralul românesc sunt destinațiile turistice unde veți dori să reveniți. Cu ajutorul unui cod QR pe care îl regăsiți la peste 600 de taxiuri colantate, România este promovată în Hamburg, Berlin, München și Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal.

Îi mulțumesc Ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Stefan Radu Oprea, pentru această inițiativă de promovare a atracțiilor românești ca destinații de vacanță!

P.S. Îl aștept, cu drag, pe prim-ministrul bavarez Markus Söder! Cu siguranță își va face amintiri unice în Delta Dunării și la Castelul Bran.", a transmis premierul Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel