Poză CONTROVERSATĂ cu Goțiu, senatorul USR care dormea în Parlament
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Senatorul USR, Mihai Goțiu, a oferit lămuriri privitoare la episodul în care s-a încercat "discreditarea" sa cu ajutorul unei fotografii în care potrivit acestuia apărea altcineva, dar a vorbit și despre filmulețul care a scandalizat România, într-un interviu pentru revista Sinteza.

Membrul USR a fost surprins dormind în Plenul Parlamentului la ședința celor două Camere reunite privind bugetul pe anul 2017, iar la scurt timp după aceea o fotografie cu un tânăr care dormea pe un pet de bere, care potrivit internauților îl înfățisa pe Mihai Goțiu, a devenit virală. Acesta a declarat că în urma unei campanii fulger pe Facebook, a descoperit identitatea tânărului din controversata fotografie.

"Nu l-am găsit direct pe Răducu, ci pe niște prieteni ai lui, pe care i-am rugat să-i transmită că, dacă apreciază că e nevoie, ne asumăm să-i oferim consiliere juridică în instanță. Din păcate în ciuda înlăturării oricăror dubii că eu aș fi în fotografie, văd că e folosită în continuare pentru a mă ataca", a declarat acesta într-un interviu pentru revista Sinteza.

Vicepreședintele Senatului a ținut să lămurească și episodul în care a fost surprins în timp ce dormea în Plenul Parlamentului, deși nu este la prima tentativă de acest gen, precizând faptul că filmulețul incriminator este "o înregistrare cu câteva secunde în care am închis ochii în plen, după mai multe nopți de ocupare a Casei Poporului, în semn de solidaritate cu cauza celor din stradă".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel