Povestea tristă a unei foste patinatoare. De ce a renunțat la visul ei
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Patinaj-artistic-400x254
Patinaj-artistic-400x254

Morgan Grant are doar 18 ani. Tot ce își dorea era să aibă jacheta cu SUA pe spate în competițiile internaționale. Acum este doar o fostă patinatoare cu un potențial uriaș. 

Morgan Grant era o patinatoare promiţătoare. Era considerată drept una dintre cele mai bune la categoria ei de vârstă. "Îmi doream o jachetă cu numele SUA pe spate, pentru a putea reprezenta America în toate competiţiile internaţionale", a declarat Morgan, potrivit CNN, citat de Mediafax.

Toate visurile i s-au destrămat când, în timpul unei competiții ce a avut loc la Lake Placid în 2011, antrenorul ei a abuzat-o. Antrenorul Genrick Şretenski a chemat-o să discute despre prestația ei. A închis uşa în spatele ei şi a împins-o în perete începând să o sărute.

"Totul a durat cam 20 de minute"

"El avea 50 de ani şi era fumător. Am fost copleşită de ce se întâmpla şi am intrat în panică. Apoi, el m-a împins în pat şi a început să mă atingă într-un mod nepotrivit, continuând tot timpul să mă sărute. Totul a durat cam 20 de minute, dar nu-mi aduc aminte nimic din ce ar fi putut să-mi treacă prin minte în acele momente. La un moment dat, ştiu că am spus că este târziu şi că trebuie să plec. Mulţumesc lui Dumnezeu că m-a lăsat să plec", a mărturisit fosta sportivă.

"Ce realizasem venea "la pachet" cu un cost"

Morgan a adăugat că "Am simţit că tot ceea ce realizasem venea "la pachet" cu un cost şi că nu mai era al meu. Părea că totul îi aparţinea lui şi că mi-a fost luat totul. El era foarte iubit printre patinatori şi avea o reputaţie deosebită. Am ştiut că atunci când voi face cunoscut ce s-a întâmplat era cuvântul meu împotriva cuvântului lui şi că nimeni nu mă va creade pe mine".

Antrenorul și-a recunoscut comportamentul. Tânăra a renunțat la patinaj. Acum, familia fetei și antrenorul sunt într-un proces civil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel