Data publicării:

Povestea româncei care a luat-o de la zero și a ajuns unul din cei mai buni chefi din Italia. Dorina Burlacu, la Departe de România

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Dorina Burlacu, o româncă dintr-o comună din Bacău, a ajuns unul dintre cei mai apreciați chefi din Italia. Dorina Burlacu, medaliată cu aur pentru întreaga carieră, este invitata ediției de Crăciun a emisiunii Departe de România, care va începe la ora 11.00, pe canalele ȘtiriDiaspora, DCNews și DCNews TV. 

În ediția specială de Crăciun a emisiunii Departe de România aflăm povestea unei românce care a plecat în Italia doar cu un vis în geantă și a ajuns, după 30 de ani, unul dintre cei mai apreciați chefi din această țară.

Dorina Burlacu a primit distincția "Aur pentru cariera în gastronomie" de la Asociația Bucătarilor din Italia, în semn de recunoaștere a activității de cercetare și inovare în domeniul gastronomiei. Asta după ce, doi ani la rând a fost distinsă cu premiul “Cinci stele de aur ale bucătăriei”.

În cadrul emisiunii vom afla cum reinterpretează românca rețetele tradiționale românești și italiene, care sunt secretele celei mai apreciate bucătării din lume, dar și cum se vede România, după 30 de ani în Italia. 

Emisiunea Departe de România va fi difuzată luni, 25 decembrie, începând cu ora 11.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ȘtiriDiaspora și DC News, dar și pe DC News TV.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel