Povestea omului care a inventat stabilopozii. Dan Negru: Nu știu ca cineva să-i fi luat vreodată un interviu
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Facbook Dan Negru
Sursă foto: Facbook Dan Negru
Dan Negru a vorbit despre Mircea Ulubeanu, omul care a inventat stabilopozii.

Într-o postare pe Facebook, Dan Negru a vorbit despre Mircea Ulubeanu, omul care a inventat stabilopozii:

„Toamna începe intr-o zi a verii..

Dacă tot s-a dus vara.

Stabilopozii pe care îi vedeți vara la mare sunt invenție românească. Mircea Ulubeanu a inventat structura asta de beton care protejază digurile de valuri...în 1965 a brevetat-o în România apoi invenția a fost folosită în Anglia, Germania, Franţa...

A fost căsătorit 60 de ani cu aceeași femeie, Dina...

A murit la 93 de ani in 2005 și nu știu ca cineva să-i fi luat vreodată un interviu.

Toamna începe într-o zi a verii...“, a scris Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru: Dacă-i respectăm pe cei care stau la coadă la Catedrala Westminster, să nu-i mai ironizăm pe cei care stau la coadă la Catedrala Iașiului

Într-o postare pe Facebook, Dan Negru a comparat coada de oameni care așteaptă să treacă prin fața catafalcului Reginei Elisabeta a II-a, cu cea de la Iași, atunci când zeci de mii de pelerini merg la Sfânta Parascheva.

„Așa cum e admirabil că mii de oameni vin in pelerinaj in Londra la sicriul reginei, e admirabil și că mii de oameni merg in pelerinaje religioase oriunde in lumea asta, la Iasi, la Fatima sau la Mecca.

Respectul e cea mai bună dovadă de iubire.

Dacă-i respectam pe cei care stau la coadă la Catedrala Westminster, să nu-i mai ironizăm pe cei care stau la coadă la Catedrala Iașiului...“, a scris Dan negru pe Facebook.

Teo Trandafir dă cărțile pe față despre Dan Negru: Tu niciodată nu poți...

Teo Trandafir a avut o pauză de emisie, vara aceasta. Acum, prezentatoarea TV  a revenit cu forțe proaspete, cu un nou proiect. După ce Bursucul a plecat la cârma matinalului Kanal D, Teo Trandafir a făcut echipă cu Mihai Mitoșeru și Bella Santiago. Acum, vedeta poate fi urmărită pe micile ecrane cu emisiunea matinală de weekend, ”Teo Show”. 

Recent, prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri inedite despre carieră, dar și despre discuțiile pe care le-a avut cu colegul său, Dan Negru. 

”N-am vrut niciodată să fiu înaintea mea prin deșert”

”Eu am mers întotdeauna pe rețeta clasică, pe ce am știut să fac, pe ce mi-a lăsat Dumnezeu, am mers din mine și m-am cărat pe mine în spate prin deșert. N-am vrut niciodată să fiu înaintea mea prin deșert. Lăsați, mai bine mă car eu pe mine prin deșert! Am făcut lucruri clasice pe care nu le regret, într-adevăr nu sunt om de format. Și mi s-a și spus asta în repetate rânduri. Eu sunt un om de emisiune de autor. În momentul în care m-ai băgat într-un format, m-ai încleștat. Chiar asta vorbeam cu Dan Negru și el era perfect de acord cu mine”, a spus Teo, citează Spectacola (citește AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel