Povestea emoționantă a soților care au murit la 100 de ani, ținându-se de mână
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Povestea emoționantă a soților care au murit la 100 de ani, ținându-se de mână / Foto: Pixabay, de Sabine van Erp
Povestea emoționantă a soților care au murit la 100 de ani, ținându-se de mână / Foto: Pixabay, de Sabine van Erp
Doi soți, ambii în vârstă de 100 de ani, au murit ținându-se de mână.

Un soț și o soție, ambii în vârstă de 100 de ani și căsătoriți de aproape opt decenii, au murit ținându-se de mână în aceeași zi, la câteva ore distanță, scrie Metro.

Hubert și June Malicote s-au întâlnit la Biserica din Hamilton, Ohio, în 1941, și s-au căsătorit doi ani mai târziu. Soțul și soția au murit la 20 de ore distanță, pe 30 noiembrie, respectiv 1 decembrie, la Hospice of Hamilton.

Familia Malicote a sărbătorit Ziua Recunoștinței cu o zi înainte de sărbătoare, găzduind o petrecere cu pizza pentru întreaga lor familie. Fiul lor, Sam Malicote, în vârstă de 76 de ani, a declarat pentru Dayton Daily News că "totul a fost bine".

Dar în acea noapte, June s-a îmbolnăvit și fiica ei, Jo Malicote, în vârstă de 70 de ani, a dus-o la un spital. Hubert și-a vizitat soția vineri după Ziua Recunoștinței și "s-a stricat", conform lui Sam.

"S-a prăbușit într-adevăr", a spus Sam.

Hubert a fost internat și el la spital, în aceeași cameră cu June și ambii au rămas inconștienți. Mâinile le-au fost puse împreună. Nici unul dintre ei nu și-a recăpătat cunoștința. Hubert a murit la 21:15 și a urmat June, a doua zi la 17:40. Hubert a murit cu o "inima frântă", a spus Sam.

"Au plecat împreună", a spus fiul cuplului.

Cum s-au cunoscut cei doi



Hubert s-a înrolat în Marina SUA în 1942 și a servit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial la Pearl Harbor. La al doilea concediu din serviciu, neștiind dacă și când va ajunge acasă, s-a căsătorit cu June. Hubert s-a întors acasă după război și a lucrat pentru Diebold Inc ca supervizor de magazin până când s-a pensionat în 1990.

"La pensionare, nimic nu i-a adus mai multă bucurie decât familia și atelierul său", spune necrologul lui Hubert.

June a lucrat ani de zile la Pillsbury și la magazinul universal Woolco.

"Ea era foarte mândră de realizările copiilor ei și i-a susținut pe fiecare în pasiunile lor" se arată în necrologul ei.

Cuplul și-a sărbătorit cea de-a 79-a aniversare a nunții la începutul acestui an. June a împlinit 100 de ani pe 13 iulie, iar soțul ei a făcut-o 10 zile mai târziu. Cuplul avea trei copii – Jo, Sam și Theresa McBride, 68 de ani – șapte nepoți și 11 strănepoți.

"Mă simt trist, dar nu ar trebui. Cine se poate aștepta să trăiască o astfel de viață? Au trăit o viață lungă și fericită împreună și au fost devotați lui Dumnezeu și familiei", a spus Sam.

"Până când moartea ne va despărți". Povestea a doi vârstnici care s-au iubit toată viața și au murit în aceeași zi

S-au iubit toată viața și au murit în aceeași zi. Este ;i povestea incredibilă de dragoste a doi vârstnici din Țara Galilor. Soții, octogenari, legați de o dragoste care dura de 70 de ani, adică din copilărie, au murit în aceeași zi, în grădina casei lor, după o căzătură care le-a fost fatală, scrie Realitatea.net.

Incidentul a avut loc în timpul verii, când temperaturile depășeau 30 de grade. Atunci, Tony Williams, în vârstă de 86 de ani, s-a împiedicat în timp ce dădea cu insecticid și și-a rupt câteva coaste. Soţia sa, Faith, în vârstă de 87 de ani, a fugit să-i vină în ajutor, însă a căzut la rândul ei, iar lovitura i-a fost fatală. Incidentul s-a petrecut la St Donats. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel