Povestea din spatele "sprâncenelor fericite", spusă de Larisa Tănase la Mi-Th Influencer
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Spectacola.ro
Foto: Spectacola.ro
Mi-Th Influencer, emisiunea prezentată de Mirela Vescan şi Thea Haimovitz, revine cu o nouă ediţie.

Larisa Tănase, creatoarea sprâncenelor fericite, PMU & LASER expert trainer, speaker & jurat internațional, coach și mentor, este invitata emisiunii Mi-Th Influencer.

Larisa este specializată în transformarea sprâncenelor „demodate”, într-unele extrem de actuale, perfecte pentru fiecare tipologie de persoană. Mai mult, o parte din notorietatea de care se bucură astăzi este și datorită dezvoltării tehnicii de micropigmentare „Ombre” și a conceptului unic de „Sprâncene Fericite”.

Larisa Tănase are și un portofoliu generos care o recomandă, plin de cursuri, congrese şi specializări, însă dincolo de partea profesională, a investit mult şi în dezvoltarea personală.

Veți afla extrem de multe informații de interes din această ediție, precum ar fi povestea din spatele sprâncenelor fericite, ideea ce stă în spatele tehnicii „Ombre”, dar și tarifele pe care trebuie să le scoți din buzunar pentru a te putea bucura de un look de invidiat. Acestea nu sunt singurele teme, însă pe larg le veți putea urmări duminică, 10 martie 2024. 

Emisiunea poate fi urmărită duminică, 10 martie 2024, de la ora 11.00 pe Spectacola, DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale acestor site-uri.

Mi-Th influencer este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de informații obiective.

Rămâneţi alături de noi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel