Povestea de DRAGOSTE dintre un consilier de probațiune și un infractor, ÎNTRERUPTĂ de polițiști
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Relația unui consilier de probațiune căsătorit cu un infractor pe care îl avea sub supraveghere a fost dată de vileag de poliție, după descoperirea unei poze indecente pe telefonul răufăcătorului.

Conform The Sun, britanica Victoria Sellar, căsătorită și în vârstă de 30 de ani, a fost condamnată după ce s-a culcat cu infractorul în trei rânduri diferite, corespondând de mii de ori prin SMS cu el. Ea i-a trimis și poze intime, iar cei doi au petrecut un weekend împreună în Blackpool, Marea Britanie.

Sellar a făcut și abuz în serviciu, folosindu-și computerul de la muncă pentru a descoperi cine este un atacator al amantului său pe care îl avea sub supraveghere. Însă, relația lor de patru luni a fost descoperită când infractorul a fost arestat pentru jaf, în iulie 2018, iar polițiștii i-au reținut telefonul. Consilierul de probațiune a spus că a avut aventura cu supravegheatul său a avut loc din cauza dependenței de jocuri de noroc a soțului ei, însă judecătorul a vrut să trimită „un mesaj” și a închis-o pentru 10 luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel