Povestea de dragoste dinte Romanița Iovan și Iulian Gogan, cea mai lungă și minunată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Mandache
WhatsApp
Romanita Iovan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de moda din România. Fost manechichin, dar si femeie de afaceri, Romanita a știut cum sa se mențină in top si sa aibă succes mereu in afaceri. Are noroc si in viata personala, trăind de 12 ani o frumoasa si profunda poveste de dragoste alături de avocatul Iulian Gogan.

Intelegera si iubirea, dar si faptul ca exista acel fluid,acea comunicare între ei, face ca cei doi sa fie un cuplu ideal si sa se simta împliniți.

De la intalnirea de la Hilton, la iubirea de acum

S-au cunoscut cu 12 ani in urma, ca si client si avocat la terasa de la Hilton si incet, incet de la prietenie au trecut la dragoste. Descoperindu-se in fiecare zi si dându-și seama ca sunt meniți sa fie împreuna. Chiar dacă mulți nu le au dat o sansa si nici ei datorită diferențe de vârsta dintre ei de 12 ani, el fiind mai pic, iubirea lor a început sa fie profunda si unica. Creatoarea de moda recunoaște ca Iulian este bărbatul care o înțelege cel mai mult ca femeie. E bărbatul pe care se poate baza necondiționat si care ii este alături mereu.

Si-a dorit un asemenea iubit care sa știe ce ii trebuie si sa fie acolo când trebuie. I-a cerut de la început asta, iar el i-a îndeplinit visul. Si Iulian, putem spune ca se considera fericit având alături de el o femeie frumoasa, rafinata, puternica. Au evoluat împreuna si chiar dacă la început nu au pus presiune in relație, lăsând lucrurile sa meargă de la sine, natural, au reușit sa aibă o relație așa cum si au dorit. Se considera fericiti, având o poveste de dragoste bazată pe dăruire si respect. Isi fac declarații de dragoste si mici cadouri de suflet in fiecare zi, asta făcându-le iubirea cât mai puternica si asumată.

Iulian se înțelege foarte bine cu Albert, fiul Romanitei petrecand timp impreuna ca baietii

Cu Albert fiul creatoarei de moda, Iulian se înțelege foarte bine, așa ca băieții mergând împreuna la diverse activități. Primul cuvânt pe care i l-a spus Albert lui Iulian a fost prietene, când s-au văzut prima data si asta au si devenit. Iulian are si el un fiu din prima căsătorie, care se înțelege bine cu Albert. De multe ori petrecând mult timp împreuna si având secretele lor.

Gatesc cele mai inedite preparate culinare

Creatoarea de moda si iubitul ei locuiesc împreuna,își împart treburile gospodărești. Fiecare gătește, in funcție de ca au chef de multe ori inventând cele mai inedite preparate culinare. Romanita mărturisește cu emoție ca a stat cu Iulian cel mai mult dintre relațiile sale si se vede îmbătrânind împreuna. Au si cam aceleași hobby-uri placandule călătoriile. Avocatul este înnebunit după golf, iar când joaca alături de colegii lui Romanita sta la plaja sau la piscina, delectandu-se in lux, mai ales ca toate cluburile de golf au amplasate si așa ceva. Adora sa își petreacă timpul astfel, se simte fericita.

Romanita se considera norocoasa ca l-a intalnit pe Iulian

Pentru Romanita si Iulian povestea de dragoste a crescut i-a făcut sa își dea seama ca sunt norocosi ca s au întâlnit. Ea descoperă asta in fiecare zi si ii mulțumește. Nu au nevoie de un act de căsătorie ca relația lor sa funcționeze mai bine. Au descoperit ca responsabilitatea, iubirea dar si sprijinul unuia pentru altul, fac aceasta iubire sa fie frumoasa. Se vad la batranete, intr-o casa eleganta înconjurați de copii si nepotii, fiind ca doi bunici neobosiți. E clar ca rețeta fericiri lor este iubirea acea unica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel