Poveste de iarnă prin Bucureștiul meu
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Duminică, 17decembrie, în foaierul teatrului Nottara, înaintea spectacolului susținut de Nicu Alifantis, a avut loc expoziția „Poveste de iarnă prin Bucureștiul meu" susținută de artista Dana Ștefănescu. 

„Despre București se spun extrem de multe lucruri. Cele mai multe de rău- că este gri, aglomerat, murdar...ca e un haos. Eu iubesc însă Bucureștiul și îl găsesc fermecător. Este exact cum spunea Octavian Paler: " doi oameni pot privi același lucru si pot vedea diferit." Eu găsesc ceva de admirat la orice pas. Nu o cunoșteam pe Dana Ștefănescu înainte de această expoziție, dar când i-am deschis profilul de Facebook și i-am descoperit fotografiile, mi-am dat seama că ea este unul dintre acei oameni care văd ceva frumos pe oriunde trec și că, și pentru ea, Bucureștiul este romantic, istoric, captivant. I-am propus să expună în foaierul Teatrului Nottara în speranța că, astfel, tot mai mulți dintre noi vor (re)descoperi și îndrăgi acest oraș. " a declarant Cristina Sava, director de PR al Teatrului Nottara.

[citeste si]

În calitate de gazdă a expoziției, doamna Marinela Țepuș s-a arătat bucuroasă ca Teatrul Nottara să găzduiască o astfel de expoziție, vorbind foarte frumos despre fotografie și despre edificiul Teatrului Nottara. Clădirea a fost realizată de arhitectul Liviu Ciulley (1891-1947) tatăl cunoscutului regizor și ea îmbogățește patrimoniul arhitectural al Bucureștiului. Separat de expoziție, doamna Țepuș a afirmat încă o dată că edificiul teatrului Nottara nu reprezintă un risc seismic, arătîndu-și preocuparea pentru ca ce se mai poate salva din vechiul București să fie salvat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel