Poveste de dragoste, încheiată cu SCANDAL pe Facebook. O asistentă medicală din Slatina, acuzată de FURT din spital de fostul iubit. VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
O poveste de dragoste s-a încheiat cu mare scandal pe Facebook. Un bărbat din Slatina își acuză fosta iubită, care este asistentă medicală, că a furat din spitalul la care lucrează.

Deși cândva s-au iubit și au fost într-o relație, totul s-a încheiat cu scandal pe Facebook. Bărbatul își acuză fosta iubită că ar fi sustras seringi, truse chirurgicale, perfuzoare și medicamente din spitalul în care lucrează, transmite RealitateaPlus. El a făcut chiar și mai multe  sesizări la conducerea unității medicale.

Florin Otonel a postat pe Facebook mai multe înregistrări în care prezintă imagini și informații despre materialele sanitare pe care fosta sa iubită le-ar fi furat din Spitalul Județean din Slatina. Clipul video are aproximativ o oră, iar bărbatul prezintă materialele pe care femeia le aducea acasă de la spital, dar și conversații pe care aceasta le-ar fi avut cu directorul unității sanitare.

Potrivit managerului spitalului, angajata acuzată se află acum în concediu medical, după ce în urmă cu câteva luni a fost infectată  Sars-Cov-2. Directorul spitalului din Slatina spune că nu o poate da afară pe femeie doar pentru că fostul său iubit face scandal și vrea ca aceasta să fie concediată. Totuși, el a precizat că va deschide o anchetă  pentru a face inventarul materialelor sanitare din spital și proveniența celor fotografiate de bărbat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel