Poți să arăți SENZAȚIONAL în rochii mulate! 6 alimente-minune pentru un abdomen plat
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Vine vara și nu ești pregătită să ieși în topuri scurte și rochii mulate? Atunci, e cazul să devii dependentă de următoarele alimente care ard grăsimile cât ai pocni din degete!

Sau cât ai zice peşte! Pentru că şi peştele se regăseşte pe lista alimentelor "magice" care ajută la siluetă.

1. Proteinele slabe (piept de pui, vită și pește) te ajută să faci masă musculară și să ai un sentiment de sațietate întreaga zi accelerând arderea caloriilor pentru o talie de viespe.

2. Nucile, grăsimi nesaturate, sunt de fapt bune pentru organismul tău. Migdalele, nucile și caju sunt o sursă fantastică de acizi omega 3, dar trebuie consumate moderat.

3. Iaurtul conține probiotice, o formă sănătoasă de bacterii care ajută digestia și previne balonarea. Bogat în calciu, îmbunătățește abilitatea organismului de a distruge grăsimea.

4. Fructele de pădure, bogate în antioxidanți și fibre, luptă împotriva balonării și ajută circulația sângelui pentru a maximiza rezultatele ședințelor de fitness.

5. Quinoa are fibre, vitaminele B și carbohidrați complecși - cu alte cuvinte, este un superaliment care te ajută să te menții în formă, nu să adaugi kilograme.

6. Ceaiul verde, plin de antioxidanți, ajută metabolismul și arde grăsimile.

Nu trebuie neapărat să ții o dietă pentru a slăbi, ci trebuie să te asiguri că mănânci alimentele potrivite. Datorită beneficiilor pe care le oferă, şi alimentele de mai jos te pot ajuta să ai un abdomen de invidiat:

Țelină

Este o legumă cu puține calorii, dar cu fibre din belșug, care sporește senzația de sațietate, ajutându-te astfel să-ți ții în frâu poftele. Conține, de asemenea, calciu, un mineral care ajută la detectarea și îndepărtarea grăsimilor dăunătoare care se depun pe burtă.

Ulei de măsline

O altă sursă importantă de grăsimi sănătoase, care pot face mult bine organismului. Uleiul de măsline are antioxidanți, vitaminele E și C, care ajută la scăderea nivelului de cortizol – hormonul stresului. Elimină, de asemenea, grăsimile dăunătoare și îmbunătățește funcționarea sistemului circulator și cardiovascular.

Broccoli

Calciul, fibrele și vitaminele conținute de broccoli sunt absorbite cu ușurință de organism, împiedicând astfel depunerea grăsimilor. Vitamina C care se găsește în compoziția acestei legume întărește sistemul imunitar, iar fibrele îți inhibă pofta de mâncare, deoarece îți dau senzația de sațietate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel