Poți deveni poștaș... în Antarctica! Vezi fișa postului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Facebook - UK Antarctic Heritage Trust
Sursă foto: Facebook - UK Antarctic Heritage Trust
În Antarctica, un oficiu poștal își caută poștașul prin intermediul unei organizații caritabile britanice. 

O organizație caritabilă britanică caută oameni care să petreacă cinci luni în Antarctica, pentru a conduce cel mai îndepărtat oficiu poștal din lume. Echipa va întreține baza Port Lockroy și va fi responsabilă de numărarea pinguinilor, scrie BBC

Marea Britanie Antarctic Heritage Trust spune că de obicei primește sute de cereri pentru aceste locuri de muncă și va fi prima dată când locația se va deschide publicului de la începutul pandemiei și până azi.

Poștașii pleacă cu tot cu pinguini

Trustul, care are sediul în Cambridge, de obicei face publicitate anual pentru postmasteri sezonieri pentru așezare. Aceștia sunt responsabili pentru conservarea clădirilor și artefactelor istorice din Antarctica.

Solicitanții care aplică cu succes sunt trimiși pe Insula Goudier din Peninsula Antarctică, împreună cu o colonie de pinguini Gentoo pentru companie.

Port Lockroy a fost prima bază permanentă britanică care a fost înființată în Peninsula Antarctică, folosită inițial din 1944 până în 1962. Cu toate acestea, din 2006, a fost folosită ca oficiu poștal și muzeu.

Criteriile de selecție

Candidații trebuie să aibă un nivel bun de condiție fizică, conștientizare a mediului și cunoștințe despre viața cu impact minim asupra mediului. Aceștia vor fi însărcinați să conducă magazinul de cadouri și oficiul poștal, precum și să efectueze o numărătoare de pinguini ca parte a eforturilor de a proteja colonia de pinguini Gentoo. Echipa se va ocupa, de asemenea, de artefactele și muzeul din interiorul Bransfield House.

Locația nu a avut vizitatori de peste doi ani, din cauza restricțiilor impuse din cauza Covid-19, deși de obicei primește aproximativ 18.000 de persoane între lunile noiembrie și martie, în timpul verii antarctice.

Asta înseamnă că aplicanții aleși vor fi primii care locuiesc în acea locație din 2019 și până în prezent. 

Te-ar mai putea interesa și: Un bloc de gheață din Antarctica, cu o suprafață cât cea a orașului Los Angeles, s-a dezintegrat

Cum au supravieţuit gândacii asteroidului care a ucis dinozaurii: "Sunt echipaţi fix pentru asta"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel