Poşta Română a deschis o subunitate poştală informatizată. Unde va funcționa
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Posta Romana
Posta Romana
Compania Naţională 'Poşta Română' (CNPR) a inaugurat o subunitate poştală informatizată care va funcţiona în Parcul Industrial 1 Oradea, ce va deservi aproximativ 22.000 de persoane, potrivit unui comunicat de presă al operatorului poştal.

'Poşta Română a deschis un punct de lucru în Parcul Industrial 1 Oradea, unde funcţionează 98 de societăţi comerciale în care îşi desfăşoară activitatea 8.800 de salariaţi. Ghişeul Exterior Complex va deservi atât firmele din parcul industrial, cât şi salariaţii acestora.'

'În plus, de serviciile din acest ghişeu vor putea beneficia şi cele 41 de societăţi comerciale care funcţionează pe Strada Borşului, la ieşirea din Oradea spre Ungaria, precum şi salariaţii acestora. În total, un număr de 22.000 de persoane vor putea accesa de la prestaţii poştale tradiţionale, la servicii de încasare facturi şi operaţiuni bancare', se arată în comunicat.

Conform sursei citate, noua subunitate poştală, care aparţine de Oficiul Poştal 9 Oradea, va funcţiona începând cu data de 1 octombrie, în intervalul orar 8:00 - 16:00 şi va fi deservită de către un oficiant şi doi factori poştali.

Poşta Română, operatorul naţional din domeniul serviciilor poştale cu cea mai mare acoperire, se află în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (93,52%) şi Fondul Proprietatea (6,48%).

Compania deţine o reţea de peste 5.600 de subunităţi poştale la nivel naţional, distribuind săptămânal peste 11 milioane de trimiteri poştale. În prezent, peste 19 milioane de locuitori beneficiază de serviciile Poştei Române şi mai mult de 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de reţeaua poştală proprie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel